SAMARBETEN & PARTNERS

Protosell har både samarbeten och partners. Här kan du läsa mer om dem.

Global Sales House, är en del av Protosell Group, som stödjer snabbt växande företag som går in och expanderar i norra Europa. Vi ser oss själva som en strategisk partner dedikerad till att bidra till våra kunders topp- och resultatskalning. Vår slogan är ”Breaking the code of scaling”
Besök vår hemsida  Global Sales House

Global sales house

Piranha är en mobilapplikation designad för att göra bilfotografering så intuitivt och enkelt som möjligt. Då dagens mobilkameror håller väldigt hög kvalitet får man dessutom bilder som motsvarar de som tas med kompaktkameror. Piranha tillåter dig att ta Fotografier360° Spin360° Interiör fotografier och fånga videor – allt med samma app. Om du vill förse dina potentiella kunder med full insyn och visa fordonen i detalj – både interiört som exteriört – är Piranha din lösning. Besök vår svenska sida Piranha – Octopus tools – automotive imagery solutions 

American Chamber of Commerce är ett av våra samarbeten. Vi arbetar för att stärka verksamheten och främja innovation mellan USA och Sverige. Marknadsinträde & marknadsexpansion i Norden som ger nya fördelar genom våra tjänster.

piranha app
AmCham
Rulla till toppen