google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

SAMARBETEN & PARTNERS

Protosell har både samarbeten och partners. Här kan du läsa mer om dem.

Global Sales House, är en del av Protosell Group, som stödjer snabbt växande företag som går in och expanderar i norra Europa. Vi ser oss själva som en strategisk partner dedikerad till att bidra till våra kunders topp- och resultatskalning. Vår slogan är ”Breaking the code of scaling”
Besök vår hemsida  Global Sales House

Protosell håller i samarbete med American Chamber Of Commerce den 16 juni 16:00 (CET) ett spännande webbseminarium för dig som vill veta mer om fördelarna med att kombinera digitala och personliga försäljningstaktiker. Protosells VD Karolina Wallin Brorsson kommer också att prata om marknadsinträde och marknadsexpansion för företag som vill etablera sig i Norden och ge insikter i hur man bearbetar just denna region på bästa sätt. Webinariet är kostnadsfritt, anmäl dig redan idag via länken nedan.

Piranha är en mobilapplikation designad för att göra bilfotografering så intuitivt och enkelt som möjligt. Då dagens mobilkameror håller väldigt hög kvalitet får man dessutom bilder som motsvarar de som tas med kompaktkameror. Piranha tillåter dig att ta Fotografier360° Spin360° Interiör fotografier och fånga videor – allt med samma app. Om du vill förse dina potentiella kunder med full insyn och visa fordonen i detalj – både interiört som exteriört – är Piranha din lösning. Besök vår svenska sida Piranha – Octopus tools – automotive imagery solutions 

vägen framåt