UPPDATERAD AFFÄRSDATA

Att ha uppdaterad affärsdata är högsta vikt i dagens läge. I en föränderlig värld är det exakt data som ger oss insikter som – tex. vilka företag som ökat mest i omsättning under året. Vilka som expanderar till nya marknader och vilka segment som har störst behov av dina produkter och tjänster just nu. För att öka effekten av din marknadsföring behöver man ha med rätt kundinformation. Vi hjälper er att ta fram rätt segment, uppdaterar och kompletterar era register, förser er med dagsfärskt data och ger förslag på nya målgrupper och segment, i hela Norden.

Nå nya marknader

Vi hjälper dig med dina utmaningar, stora som små för att nå nya marknader. Hör av dig till oss så kikar vi tillsammans på hur våra tjänster kan bidra till att öka just er försäljning.  Med exakt informations data över allt som rör företag kan du öka effekten av din marknadsföring. Informationen kan involvera allt från ägarbyte, positionsbyten, vilket material de använder och crm. Brukligt är att man plockar fram listor efter era önskemål. Denna datan kan man sedan använda sig av för att förbättra sina listor i sitt crm. Där man klätt på dem med den önskade datan vi tagit fram. Vi utför även kartläggningar där vi samlar in värdefull information efter önskemål. 

Kartläggning

När vi utför kartläggning åt våra kunder så kan vi ta fram exempelvis olika frågebatteri där vi efter ert behov kartlägger allt från vilket system kunderna använder till mer avancerade frågor ni vill ha svar på. ”Rätt” information kan ha stor betydelse för företagets beslut om nästa steg i sin process. Informationen som samlas in får ni i en samlad rapport från oss.

Kontakta mig - jag vill gärna veta mer
Rulla till toppen