google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

Uppdaterad affärsdata

Hur uppdaterad är er affärsdata?

Att ha uppdaterad data är högsta vikt i dagens läge. I en föränderlig värld är det exakt data som ger oss insikter som – vilka företag som ökat mest i omsättning under året. Vilka som expanderar till nya marknader och vilka segment som har störst behov av dina produkter och tjänster just nu. 

För att öka effekten av din marknadsföring behöver man ha med rätt kundinformation. Vi hjälper er att ta fram rätt segment, uppdaterar och kompletterar era register, förser er med dagsfärskt data och ger förslag på nya målgrupper och segment, i hela Norden.

Vill du också ha tillgång till uppdaterad affärsdata?

Vi hjälper dig med dina utmaningar, stora som små. Hör av dig till oss så kikar vi tillsammans på hur våra tjänster kan bidra till att öka just er försäljning. Uppdaterad affärsdata. Är exakt informations data över allt som rör företag. Kan involvera allt från ägarbyte, positionsbyten, vilket material de använder och crm. Brukligt är att man plockar fram listor efter önskemål. Denna datan kan man sedan använda sig av för att förbättra sina listor i sitt crm. Där man klätt på dem med den önskade datan vi tagit fram. Vi utför även kartläggningar där vi samlar in värdefull information efter önskemål. 

Kontakta mig - jag vill gärna veta mer