SÄLJUTBILDNING

Vill ni kunna utnyttja potentialen i era medarbetare? vi har tagit fram olika säljutbildningar som kan öka deras effektivitet vid egen telefonbearbetning och prospektering. Då är våra kurser på Protosell Academy rätt väg att gå. De bygger på analyser från hundratusentals utgående samtal, kundmöten, utvärderingar, optimeringar av resultat och syftar till att ge er ideala förutsättningar för framgångsrik försäljning. Vi har ett stort utbud av olika utbildningar som effektivt utbildar er personal.  Sälja framgångsrikt och använda sig av Smartbound marketing är bara några av våra utbildningar. Ta gärna kontakt med oss för att förverkliga era mål, så kan vi skräddarsy en befintlig utbildning efter just ert företags förutsättningar.

VÅRA UTBILDNINGAR

Kontakta oss så tar vi fram ett anpassat upplägg för just er verksamhet.

UTBILDNING: Sälj med Smartbound Marketing

Hur kan ni öka säljet genom fler kanaler? Inom sälj pratas det mycket om inbound och outbound marketing. Vad är det egentligen? Och hur kan ni nå bättre resultat genom att istället välja smartare vägar. På kursen om Smartbound Marketing får ni en gedigen överblick över kanaler inom bl.a social selling, marketing automation och account based marketing samt insikt om hur ni väljer rätt kanaler för att nå era mål.

UTBILDNING Vinnande prospektering och mötesbokning
Hur mycket kan ni vinna på att bli skickligare på att prospektera?

I vår mest populära kurs varvar vi teoretiska och praktiska moment, lär ut de senaste trenderna inom prospektering och sälj, och lär er hur ni på ett enkelt sätt kan utnyttja den digitala arenan för att bli mer framgångsrika.

Vi utlovar redan under kursen ett konkret resultat i form av nya affärsmöjligheter och leads.

UTBILDNING: Resultat med kultur och passion

Vilka är era drivkrafter att göra ett enastående arbete? Var ligger passionen hos er?

I grundkursen går vi igenom de grundläggande drivkrafterna, och där du förstår i vilken kontext och sammanhang du bäst kommer till din rätt. Kursen innehåller utvecklande moment, där din komfortzon blir utmanad, och där du lär dig att kommunicera utifrån hur du skapar ett budskap med syfte att inspirera din motpart.

Säljutbildning Protosell

UTBILDNING: Framgångsrik försäljning

Vad är den minsta förändringen ni kan göra i organisationen, som kan skapa störst skillnad? I vår heldagskurs lär du dig skapa en enastående försäljningsstrategi, där du behöver välja vilka slag det är som ni måste utkämpa – och vinna.

UTBILDNING: Sälj med support
På vilka sätt behöver kundtjänsten reformeras i dessa tider av digitalisering? I kursen lär ni er hur kundsupporten kan bli mer säljorienterad. Konkreta tips och metoder för att förstå när det är läge att föreslå ytterligare en produkt eller tjänst. I kursen som är speciellt anpassad för kundtjänstmedarbetare, är syftet att förstärka egenskaperna av att vara kundutvecklare, snarare än passiva ordermottagare.

Vilken kunskap & utbildning boostar er försäljning?

  • Vinnande Prospektering och Mötesbokning  
  • Resultat med Kultur och Passion
  • Framgångsrik Försäljning 
  • Sälj med Smartbound Marketing
  • Sälj med support

Saknar du något eller vill blanda någon säljutbildning till vad just ditt team behöver? Inga problem, kontakta oss så tar vi nästa steg för att hjälpa er lyckas.

Kundcitat från en av våra kunder

kundcitat occlutech
Rulla till toppen