SALES AS A SERVICE

Vi erbjuder försäljning som en tjänst - När du strävar efter att överträffa dina försäljningsmål.

Med vår tjänst Sales As a Service låter du våra säljutvecklingsrepresentanter ta fler steg i säljcykeln. Samtidigt som ni får tillgång till värdefull branschkunskap, insikter och fullständiga loggar.  Vi har säljutvecklingsrepresentanter som talar modersmål för både den nordiska och DACH-marknadens länder. Låt oss göra det vi gör bäst (grovjobbet) och vända kalla leads till varma. Tillsammans sätter vi ramarna för samarbetet.

Samarbeta med experter för att nå era försäljningsmål

I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är det avgörande att göra ett minnesvärt första intryck för att lyckas med lanseringen av en produkt eller tjänst. Varför lämna denna avgörande stund åt slumpen? Låt oss tillsammans öka potentialen för en smidig, påverkande och framgångsrik marknadsetablering genom att samarbeta med oss. Tillsammans accelererar vi din resa mot framgång.

Med vår expertis: Vi är specialiserade på försäljning och våra team har både erfarenhet och kunskap inom försäljningsstrategier, teknik och teknologi. Vi kan tillföra en kompetensnivå till din försäljningsprocess som kan vara svår eller dyr att utveckla internt. Vårt team är helt dedikerat till att förstå finesserna med effektiva produkt-/tjänstlanseringar. Genom att anförtro oss med de inledande faserna drar du nytta av en resurspool som är fint inställd på marknadsundersökning, målgruppssegmentering och anpassad budskapsspridning.

Skalbarhet: Vi tillhandahåller en flexibel och skalbar lösning för dina försäljningsbehov. Vi kan skala upp eller ner våra tjänster efter ditt företags behov, utan att du behöver anställa, utbilda och hantera ytterligare personal.

Kostnadsbesparingar: Att lägga ut dina säljfunktioner till oss är mer kostnadseffektivt än att anställa och utbilda ett internt team. Att lansera en produkt eller tjänst kräver en betydande investering av tid, ansträngning och resurser. Genom att utnyttja våra specialiserade tjänster frigör du dina interna team så att de kan fokusera på kärnkompetenser och strategiska tillväxtinitiativ. Våra effektiva processer säkerställer att varje steg utförs på ett effektivt sätt, vilket sparar värdefull tid och optimerar resursfördelningen.

Fokus: Vår strategi bygger på en åtagande att leverera mätbara resultat. Genom att noga följa nyckeltal anpassar och förfinar vi vår strategi i realtid, vilket maximerar dina chanser till en framgångsrik lansering och hållbar tillväxt.

Resultatorienterade: Vi är fokuserade på att leverera resultat och motiverade att hjälpa dig att nå dina försäljningsmål.

sales as a service

Vårt Sales as a service team består av:

– Digital marknadsförare med gedigen kunskap och vanan av att sätta strategier utifrån givna mål

– Affärsutvecklare/Projektledare med kompetens inom branschen

– Säljare som kan moderna taktiker såsom social selling och att hålla professionella säljmöten

– Taktiker och verktyg för att skapa effektiv kommunikation och digitala flöden

Vårt fokus på operationell resursförstärkning och optimering inom både försäljning, marknadsföring och utbildningar, har under åren ökat och utvecklats. Detta genom att vi bygger upp både team och smarta genomförandeplaner för att hjälpa företag att komma i kontakt med köpare som har ett äkta behov av företagets tjänster eller produkter. Du kan läsa mer om våra övriga B2B-tjänster och hur våra kunder lyckats med oss för att få en större kännedom om oss co h vad vi gör för att hjälpa företag att nå sina försäljningsmål. 

Vad vi på Protosell står för:

– Djup marknadskännedom i Norden och DACH-länderna (Tyskland primärt) inom flertalet branscher

– Erfaren och välmeriterad personal som besitter stor professionalitet, kunskap och månar om ert varumärke

– Ett stort nätverk av beslutsfattare på våra marknader genom att vi varit verksamma i fler än 20 år

– Energi och kreativitet som gör att vi tar oss an ditt uppdrag med nya ögon

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med dina affärsmål
Rulla till toppen