google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

SALES AS A SERVICE

Vi har försäljning som en tjänst - När du vill överträffa dina försäljningsmål

Med vår tjänst Sales As a Service får du tillgång till värdefull branschkunskap, säljutvecklingsrepresentanter som talar modersmål för den nordiska och DACH-marknaden, infrastruktur och data för att omvandla leads till kunder. 

Hur Sales As A Service ökar dina försäljningsmål

Med vår expertis: Vi är specialiserade på försäljning och våra team har både erfarenhet och kunskap inom försäljningsstrategier, teknik och teknologi. Vi kan tillföra en kompetensnivå till din försäljningsprocess som kan vara svår eller dyr att utveckla internt.

Skalbarhet: Vi tillhandahåller en flexibel och skalbar lösning för dina försäljningsbehov. Vi kan skala upp eller ner våra tjänster efter ditt företags behov, utan att du behöver anställa, utbilda och hantera ytterligare personal.

Kostnadsbesparingar: Att lägga ut dina säljfunktioner till oss är mer kostnadseffektivt än att anställa och utbilda ett internt team.

Fokus: Genom att outsourca säljfunktioner till oss kan du frigöra interna resurser för att fokusera på andra kärnverksamheter, såsom produktutveckling eller kundservice.

Resultatorienterade: Vi är fokuserade på att leverera resultat och motiverade att hjälpa dig att nå dina försäljningsmål.

sales as a service

Vårt Sales as a Service team består av:

– Digital marknadsförare med gedigen kunskap och vanan av att sätta strategier utifrån givna mål

– Affärsutvecklare/Projektledare med kompetens inom branschen

– Säljare som kan moderna taktiker såsom social selling och att hålla virtuella säljmöten

– Taktiker och verktyg för att skapa effektiv kommunikation och digitala flöden

Vår nisch inom operationell resursförstärkning och optimering inom både försäljning, marknadsföring och utbildningar, har under året utvecklats. Detta genom att vi bygger upp både team och exekveringsplaner för att hjälpa företag att komma i kontakt med köpare som har ett reellt behov av företagets tjänster eller produkter. Du kan läsa mer om våra övriga B2B-tjänster och hur våra kunder lyckats med oss för att få en större kännedom om oss. 

Vad vi på Protosell står för:

– Djup marknadskännedom i Norden och DACH-länderna (Tyskland primärt)

– Erfaren och välmeriterad personal som besitter stor professionalitet 

– Ett stort nätverk av beslutsfattare på våra marknader, som vi fått 

– Energi och kreativitet som gör att vi tar oss an ditt uppdrag med nya ögon

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med dina affärsmål
Rulla till toppen