DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi erbjuder professionella digitala marknadsföringstjänster för företag. Vårt skickliga team är tillgängligt för att tillhandahålla tjänster såsom eventplanering, ökning av hemsidans trafik, kampanjer i sociala medier, SEO och UX-drivet innehållsskapande, samt expertråd för att stödja ditt marknadsföringsteam. På Protosell har vi omfattande kompetens inom UX-design, grafisk design, marknadsautomation, e-postmarknadsföring, account-based marketing, leadgenerering, digitala kampanjer, Google-annonsering, SEO, innehållsmarknadsföring och copywriting. Vårt ultimata mål är att prioritera kundresan från varumärkesmedvetenhet till leadgenerering, vilket resulterar i en lyckad köpprocess.  Tveka inte att kontakta oss för att lära dig mer om hur vi effektivt kan hjälpa dig att uppnå dina marknadsmål.

Kurser & Utbildningar inom digital marknadsföring

Behöver din marknadsföringsavdelning utbildning eller kurs? Vi skulle gärna sätta ihop ett intensivt utbildningsprogram skräddarsytt efter din företags behov och frågor. Just nu har vi en helt ny SEO-utbildningsprogram för din marknadsföringsavdelning – en kort, intensiv kurs som omfattar SEO-strategi, SEO i kundresan, UX-copy, organisk trafik och betald trafik, din webbplats och sökord, Google-annonser och verktyg för analys och mätning. Vi erbjuder också Google-annonser och LinkedIn-kurser.

Hjälp med sociala medier

Behöver ni hjälp mer era sociala kanaler. Öka antal följare, få fler interaktioner, skapa content. Då kan vi vara er externa marknadsavdelning. Beroende på var er målgrupp befinner sig finns det flera möjligheter att nå resultat. Längst kundresan behövs olika insatser, där vi hjälper er med olika strategier. Vill du ha en byrå som kan göra allt grovjobb så finns vi här att arbeta back stage. 

Hybrida kampanjer & paketeringar

När sälj och marknad går hand i hand. Vi gör en sömlös lösning för att nå högre resultat. Där våra ”hybrida kampanjer” får detta att bli verklighet. Det är en kombination av våra tjänster inom mötesbokning och digitala kampanjer. Där har vi har olika paketeringar och lösningar för bästa resultat. Vi syr ihop ett paket för att optimera kundresan och nå målgruppen även på den digitala arenan.

Våra marknadsförings tjänster

ABM / IP Styrd Annonsering

När vi jobbar med ABM = Account based marketing/IP-styrd annonsering, vi både skapar och styr snygga banners mot de företag som ingår i er målgrupp. Vi optimerar och analyserar aktivt under kampanjens gång. 

Content Marketing

Att ha rätt content är otroligt viktigt. Vårt mål med er content marketing är att ni ska nå era potentiella kunder genom användning av rätt content. Vi hjälper er att skjuta ut content i rätt kanal med rätt budskap.
De kanaler vi jobbar med är Linkedin, Facebook, Instagram och Google ads.

E-Mail Marketing

E-mail marketing är fortfarande ett effektivt marknadsförings verktyg inom B2B. Det är ett bra sätt att komma i kontakt med potentiella kunder. Vi skapar en design och copy utifrån er grafiska profil, som tillsammans med starka CTA’s ska generera leads. 

Sociala Medier & Hemsidor

När vi jobbar med sociala medier och hemsidor startar vi med research och analys för att hitta de bäst presterande insatserna. Vi tar era personas, grafiska profil och skapar content och kampanjer som genererar leads. .

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Google ads
  • Hemsidor – SEO, UX

Content Creation

Bra content är A och O och vi vet att det kan vara svårt att få ihop det. Vi gör grundläggande research för att se vad som är rätt i tiden, skapar content i er grafiska profil. Vår hjälp inom content creation kan köpas enskilt eller löpande över tid där vi avsätter tid till att hjälpa dig med det du behöver.

  • Grafisk form och layout
  • Trycksaksproduktion
  • Löpande uppdatera era sociala kanaler
  • Powerpoint presentationer
  • Löpande agera webbredaktör för er hemsida

NPS Undersökningar

Vi hjälper er att ta tempen på er kundnöjdhet så att ni kan få en ökad förståelse kring vad ni som företag gör bra. Men också kring vad ni kan förbättra för att göra era kunder till lojala användare. NPS (Net Promotor Score) används främst som nyckeltal kopplat till strategiska kundundersökningar. Vi finns med i alla steg där vi skapar mailutskick och landningssida som är brandat enligt er grafiska profil. Vi analyserar resultatet och sammanställer det i en rapport.

Läs mer om våra övriga B2B tjänster

Kontakta vår marknadsavdelning!

Här kan du boka en gratis konsultation. Där vi går igenom vad vi kan göra utifrån ert mål och nuläge. Var resan kan börja och sätta en bra plan framåt.

Fyll i din e-post så hör vi av oss snarast!

Rulla till toppen