google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Digital marknadsföring inkluderar all marknadsföring av produkter eller tjänster som sker online eller i digitala medier. Kundens upplevelse av ert företag är en viktig del för att nå ett bra resultat. Förutom att vi kan hjälpa er genom att vara er externa marknadsavdelning kan vi även utbilda er inom önskade medier. På Protosell har vi kompetenser inom grafisk design, marketing automation, e-mail marketing, account based marketing, leadgenerering, digitala kampanjer, Google ads, SEO 0ch content & copy creation. Genom digital marknadsföring mot era framtida och befintliga kunder, hjälper vi er att skapa varumärkeskännedom, skapa leads, och driva era prospekts längre fram i köpresan. Fokus ligger på helheten. Och i våra rapporter ger vi alltid, både insikter och tips.

Sociala medier

Vem vill inte synas på sociala medier med rätt content i rätt tid. Det är på detta vis du får ökad försäljning och skapar hög awareness om ditt varumärke. För att förstå när detta är sätter vi oss in i dina personas för att hitta rätt sociala medier och strategier att använda. 

isbjorn boll

ABM / IP Styrd Annonsering

När vi jobbar med ABM = Account based marketing/IP-styrd annonsering så använder vi information om mottagarens IP-adress för att styra olika bannersets som vi skapar utifrån er grafiska profil, och de budskap ni vill få fram. En stor fördel med IP-styrd annonsering är att du kan nå exakt de som du vill ska få ditt budskap. Vi optimerar och analyserar aktivt under kampanjens gång. För att förändra och förbättra så att annonserna presterar på bästa möjliga vis. På detta vis behöver du inte slösa pengar på bred annonsering mot företag som du inte är intresserad av.

content marketing

Content Marketing

Vårt mål med er content marketing är att ni ska nå era potentiella kunder genom användning av rätt content. Detta kan vara något som ni redan har eller något som vi skapar tillsammans utifrån era marknadsmål. Vi hjälper er sedan att skjuta ut content i rätt kanal med rätt budskap, segmenterat till rätt målgrupp utefter deras demografi.

De kanaler vi jobbar med är Linkedin, Facebook, Instagram och Google ads.

digital marknadsföring

E-Mail Marketing

E-mail marketing är fortfarande ett effektivt marknadsförings verktyg inom B2B. Det är ett bra sätt att komma i kontakt med potentiella kunder eller de som är intresserade av ditt varumärke. Här jobbar vi med att skapa en design utifrån er grafiska profil, vi skapar därefter kvalitativt content och starka CTA’s som genererar leads. 

google boll

Sociala Medier & Hemsidor

När vi jobbar med sociala medier och hemsidor startar vi med research och analys för att hitta de bäst presterande insatserna. Vi tar era personas, grafiska profil och skapar content och kampanjer som genererar leads. Hitta fler ingångspunkter för att möjliggöra potential för att nå rätt målgrupp.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Google ads
  • Hemsidor – SEO
content creation

Content Creation

Bra content är A och O och vi vet att det kan vara svårt att få ihop det. Ibland räcker varken tiden eller resurserna till. Här finns vi tillgängliga för dig! Vår hjälp inom content creation kan köpas enskilt eller löpande över tid där vi avsätter tid till att hjälpa dig med det du behöver.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Grafisk form och layout
  • Trycksaksproduktion
  • Löpande uppdatera era sociala kanaler
  • Powerpoint presentationer
  • Löpande agera webbredaktör för er hemsida
NPS undersökning

NPS Undersökningar

Vi hjälper er att ta tempen på er kundnöjdhet så att ni kan få en ökad förståelse kring vad ni som företag gör bra. Men också kring vad ni kan förbättra för att göra era kunder till lojala användare. NPS (Net Promotor Score) används främst som nyckeltal kopplat till strategiska kundundersökningar. Och bygger på frågan ”Hur sannolikt är det att dina kunder skulle rekommendera företaget till en vän eller kollega? Vi finns med i alla steg där vi skapar mailutskick och landningssida som är brandat enligt er grafiska profil. Vi analyserar resultatet och sammanställer det i en förståelig rapport som vi går igenom tillsammans.

Kontakta vår digital marketing Queen!

Här kan du boka en gratis konsultation med mig. Där jag kan presentera vad vi kan göra utifrån ert nuläge. Var resan kan börja och sätta en bra plan framåt. Jag kan hjälpa er med alla stegen i kundresan.

Fyll i din e-post så hör jag av mig snarast /Sara, Digital marknadsföringskonsult & Marketing Automation Specialist

Hybrida kampanjer

Digital marknadsföring är komplext och man får bara resultat om allt hänger ihop. Därför arbetar vi ofta med ”hybrida kampanjer” som är en kombination av våra tjänster. Där har vi har olika paketeringar och lösningar för bästa resultat. Du kan tex. välja att addera digital marknadsföring med mötesbokning, så syr vi ihop ett paket för att optimera kundresan och nå målgruppen även på den digitala arenan.