google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Digital marknadsföring inkluderar all marknadsföring av produkter och tjänster som sker via digitala kanaler och plattformar.

Öka er försäljning med digital marknadsföring

Vi jobbar med digitala insatser som IP-annonsering, Display annonser, e-mailmarketing, sociala medier och content creation. Genom digital marknadsföring mot era framtida och befintliga kunder, hjälper vi er att skapa varumärkeskännedom, skapa leads, och driva era prospekts längre fram i köpresan
IP-styrd annonsering

IP-styrd annonsering

När vi jobbar med IP-styrd annonsering så använder vi information om mottagarens IP-adress för att styra olika bannersets som vi skapar utifrån er grafiska profil, och de budskap ni vill få fram. En stor fördel med IP-styrd annonsering är att du kan nå exakt de som du vill ska få ditt budskap. Vi optimerar och analyserar aktivt under kampanjens gång. För att förändra och förbättra så att annonserna presterar på bästa möjliga vis. På detta vis behöver du inte slösa pengar på bred annonsering mot företag som du inte är intresserad av.
E-mail marketing
E-mail Marketing
E-mail marketing är fortfarande ett av de mest effektiva marknadsförings verktygen inom B2B. Det är ett bra sätt för att komma i kontakt med dina potentiella kunder eller de som är intresserade av ditt varumärke. Här jobbar vi med att skapa en design utifrån er grafiska profil, vi skapar därefter kvalitativt content och starka CTA’s som genererar leads.
NPS
NPS undersökningar
Vi hjälper er att ta tempen på er kundnöjdhet så att ni kan få en ökad förståelse kring vad ni som företag gör bra. Men också kring vad ni kan förbättra för att göra era kunder till lojala användare. NPS (Net Promotor Score) används främst som nyckeltal kopplat till strategiska kundundersökningar. Och bygger på frågan ”Hur sannolikt är det att dina kunder skulle rekommendera företaget till en vän eller kollega? Vi finns med i alla steg där vi skapar mailutskick och landningssida som är brandat enligt er grafiska profil. Vi analyserar resultatet och sammanställer det i en förståelig rapport som vi går igenom tillsammans.
Content marketing
Content Marketing
Vårt mål med er content marketing är att ni ska nå era potentiella kunder genom användning av rätt content. Detta kan vara något som ni redan har eller något som vi skapar tillsammans utifrån era marknadsmål. Vi hjälper er sedan att skjuta ut content i rätt kanal med rätt budskap, segmenterat till rätt målgrupp utefter deras demografi.
De kanaler vi jobbar med är Linkedin, Facebook och Google ads.
Content creation
Content Creation
Bra content är A och O och vi vet att det kan vara svårt att få ihop det. Ibland räcker varken tiden eller resurserna till. Här finns vi tillgängliga för dig! Vår hjälp inom content creation kan köpas enskilt eller löpande över tid där vi avsätter tid till att hjälpa dig med det du behöver.
Vi kan hjälpa dig med:
-Grafisk form och layout
-Trycksaksproduktion
-Löpande uppdatera era sociala kanaler
-Löpande agera webbredaktör för er hemsida

Digital marknadsföring är komplext och man får bara resultat om allt sitter ihop. Du kan lita på att vi tänker på helheten och ordnar alla detaljer. Vi kan till exempel hjälpa dig att koppla på mötesbokning där vi anser att det behövs för att nå rätt beslutsfattare. Det viktiga är att veta i vilket läge de olika delarna ska göras för att lyckas. Detta ändrar sig hela tiden och vi inser vikten av att hålla oss uppdaterade.

Vill du veta mer?

Boka en gratis konsultation med mig.

Fyll i din e-post så hör jag av mig snarast.  /Sara