google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi kan hjälpa ditt företag med digital marknadsföring. Anlita oss för enskilda insatser inför tex. event, driva trafik till er hemsida, skapande av content utifrån SEO, UX, bollplank eller som en del i er marknadsavdelning.  På Protosell har vi kompetenser inom UX,  grafisk design, marketing automation, e-mail marketing, account based marketing, leadgenerering, digitala kampanjer, Google ads, SEO 0ch content & copy creation. Helhetstänk i kundresan. Skapa varumärkeskännedom, skapa leads, och driva era prospekts längre fram i köpresan. Fokus ligger på helheten. Och i våra fullständiga rapporter har ni all statistik samt insikter och tips.

Kurser & Utbildningar inom digital marknadsföring

Behöver er marknadsavdelning en kurs eller utbildning? Vi sätter ihop gärna ihop en intensiv utbildning för ert företag, utifrån era behov och frågeställningar. Just nu har vi en helt ny SEO utbildning för er marknadsavdelning – kort intensiv utbildning som tar upp SEO strategi, SEO i kundresan, UX copy, organisk trafik & betald trafik, er hemsida och era sökord, Google ads och verktyg för att analysera och mäta. 

Hjälp med sociala medier

Behöver ni hjälp mer era sociala kanaler. Beroende på var er målgrupp befinner sig finns det flera möjligheter att nå resultat. Längst kundresan behövs olika insatser, där vi hjälper er med olika strategier. Vill du ha en byrå som kan göra allt grovjobb så finns vi här att arbeta back stage. 

Hybrida kampanjer & packeteringar

När sälj och marknad går hand i hand. Vi gör en sömlös lösning för att nå högre resultat. Där våra ”hybrida kampanjer” får detta att bli verklighet. Det är en kombination av våra tjänster inom mötesbokning och digitala kampanjer. Där har vi har olika paketeringar och lösningar för bästa resultat. Vi syr ihop ett paket för att optimera kundresan och nå målgruppen även på den digitala arenan.

Våra marknadsförings tjänster

ABM / IP Styrd Annonsering

När vi jobbar med ABM = Account based marketing/IP-styrd annonsering så styr vi olika banners mot er målgrupp.  En stor fördel med IP-styrd annonsering är att du kan nå exakt de som du vill ska få ditt budskap.
Vi optimerar och analyserar aktivt under kampanjens gång. 

Content Marketing

Att ha rätt content är otroligt viktigt. Vårt mål med er content marketing är att ni ska nå era potentiella kunder genom användning av rätt content. Vi hjälper er att skjuta ut content i rätt kanal med rätt budskap.
De kanaler vi jobbar med är Linkedin, Facebook, Instagram och Google ads.

E-Mail Marketing

E-mail marketing är fortfarande ett effektivt marknadsförings verktyg inom B2B. Det är ett bra sätt att komma i kontakt med potentiella kunder eller de som är intresserade av ditt varumärke. Vi skapar en design utifrån er grafiska profil, och tonalitet som tillsammans med starka CTA’s som genererar leads. 

Sociala Medier & Hemsidor

När vi jobbar med sociala medier och hemsidor startar vi med research och analys för att hitta de bäst presterande insatserna. Vi tar era personas, grafiska profil och skapar content och kampanjer som genererar leads. .

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Google ads
  • Hemsidor – SEO, UX

Content Creation

Bra content är A och O och vi vet att det kan vara svårt att få ihop det. Ibland räcker varken tiden eller resurserna till. Här finns vi tillgängliga för dig! Vår hjälp inom content creation kan köpas enskilt eller löpande över tid där vi avsätter tid till att hjälpa dig med det du behöver.

  • Grafisk form och layout
  • Trycksaksproduktion
  • Löpande uppdatera era sociala kanaler
  • Powerpoint presentationer
  • Löpande agera webbredaktör för er hemsida

NPS Undersökningar

Vi hjälper er att ta tempen på er kundnöjdhet så att ni kan få en ökad förståelse kring vad ni som företag gör bra. Men också kring vad ni kan förbättra för att göra era kunder till lojala användare. NPS (Net Promotor Score) används främst som nyckeltal kopplat till strategiska kundundersökningar. Vi finns med i alla steg där vi skapar mailutskick och landningssida som är brandat enligt er grafiska profil. Vi analyserar resultatet och sammanställer det i en rapport.

Kontakta vår marknadsavdelning!

Här kan du boka en gratis konsultation. Där vi går igenom vad vi kan göra utifrån ert mål och nuläge. Var resan kan börja och sätta en bra plan framåt.

Fyll i din e-post så hör vi av oss snarast!

Rulla till toppen