fbpx

Vi har världens bästa kunder!
Här berättar de om vårt samarbete

För det första är vi på Protosell är väldigt stolta över våra kunder, så självklart ska de få berätta sina historier. Här kan du ta del av några kundcase för att se vad effekten blev av att anlita oss. Och för det andra älskar vi framgångshistorier. 

Kundcase

Sofigate är bolaget som gjort en remarkabel tillväxtresa och vuxit från ett litet bolag till 600 personer idag i Norden.

  1. Vi fick en pratstund med Björn Olofsson, som är Sverige VD i den expansiva verksamheten som berättar om Sofigates tillväxtresa och hur han arbetat med Protosell under åren.

Volvofinans – En smartare
bil- och transportekonomi

Numera bygger kunden sin bil på nätet och då flyttas Volvofinans erbjudanden dithän. Vi vill hjälpa återförsäljaren att exponera ett riktigt bra erbjudande för kunden. Hur skarpt ett bilägande faktiskt kan vara. Läs om hur Protosell löste utmaningen och vad resultatet blev.

VUAB – Klimatsmarta lösningar som ligger i tiden

När VUAB började anlita Protosell stod företaget inför ett skifte från att fokuserat på privatpersoner där marginalerna var vikande, till ett ökat fokus mot B2B. Här nedan kan du läsa om Vuabs tillväxtresa.

Trippus- vi hjälper dig skapa smidiga event

Vår utmaning har varit att göra vår säljorganisation så effektiv som möjligt. Det är en utmaning att sitta och kallringa, det kräver ett fokus och är en helt annan profession än utesälj. Läs nedan om hur vi löste utmaningen.

Dib Hotel – Uppstickaren som utmanar hela resebranschen

DibHotel är i en expansiv fas, vars utmaning har varit att de själva inte har haft tiden eller de interna resurserna som krävts för att boka in nykundsmöten i den takt de själva önskat. Läs om hur vi hjälpte Dib Hotels.

ESS GROUP – Vi jobbar med destinationer och upplevelser

Koncernen har vuxit och har 12 destinationer som alla är egna varumärken, och där huvudkontoret ligger mitt på avenyn i Göteborg och fyller tre hela våningsplan. Det innebär att man numera blivit ett storbolag med sina 1500 personer. Det går snabbt när man har roligt!

Intersolia Chemical Responsibility – Levererar kundanpassade lösningar

Tack vare omstruktureringen till digitala möten så kan företaget hålla betydligt fler kundmöten idag än tidigare. Läs om hur Intersolia såg möjligheter i förändringen.

Nu ska jag skriva. Skriva gör jag nu. Dock. Ändå. För det första. Jag ska äta nu. Fastän. För att visa. I enlighet med. Tills. Kom vi springer. Detta leder till. Allt som allt. Annars. Det vill säga. För all del. Ifall Oavsett. Först. Efter ett tag. Därför ska jag nu gå och äta. För att inte säga vad jag gör nu. Ikväll ska jag äta. För att poängtera. Å andra sidan vill jag idag gå ut. Däremot. Tack vare detta är jag nu trött. Exakt som. Tydligen. Målet är att. Viktigt att inse.

Goda råd hos oss kostar inget, få kostnadsfri rådgivning