fbpx

Vi har världens bästa kunder!
Och inga är bättre lämpade att berätta om våra gemensamma framgångar än kunderna själva...

Sofigate är bolaget som gjort en remarkabel tillväxtresa och vuxit från ett litet bolag till 600 personer idag i Norden.

  1. Vi fick en pratstund med Björn Olofsson, Sverige VD i den expansiva verksamheten som berättar om Sofigates tillväxtresa och hur han arbetat med Protosell under åren.

Volvofinans – En smartare
bil- och transportekonomi

Numera bygger kunden sin bil på nätet och då flyttas 

Volvofinans erbjudanden dithän. Vinnaren kommer vara den leverantör som gör fräckast saker : kundupplevelsen står helt enkelt i centrum. Vi vill hjälpa återförsäljaren att exponera ett riktigt bra erbjudande för kunden. Hur skarpt ett bilägande faktiskt kan vara.

VUAB – Klimatsmarta lösningar som ligger i tiden

När VUAB började anlita Protosell stod företaget inför ett skifte från att fokuserat på privatpersoner där marginalerna var vikande, till ett ökat fokus mot B2B. 

Trippus- vi hjälper dig skapa smidiga event

Vår utmaning har varit att göra vår säljorganisation så effektiv som möjligt. Det är en utmaning att sitta och kallringa, det kräver ett fokus och är en helt annan profession än utesälj.

Dib Hotel – Uppstickaren som utmanar hela resebranschen

DibHotel är i en expansiv fas, vars utmaning har varit att de själva inte har haft tiden eller de interna resurserna som krävts för att boka in nykundsmöten i den takt de själva önskat. 

ESS GROUP – Vi jobbar med destinationer och upplevelser

Koncernen har vuxit och har 12 destinationer som alla är egna varumärken, och där huvudkontoret ligger mitt på avenyn i Göteborg och fyller tre hela våningsplan. Det innebär att man numera blivit ett storbolag med sina 1500 personer. Det går snabbt när man har roligt!