fbpx

Vi har världens
bästa kunder!

För det första är vi på Protosell är väldigt stolta över våra kunder, så självklart ska de få berätta sina historier. Här kan du ta del av några kundcase för att se vad effekten blev av att anlita oss. Och för det andra älskar vi framgångshistorier. 

Volvofinans
"Med Protosell har vi hittat rätt tajming i kundresan. Vår Customer Success Manager tog stafettpinnen och satte den bakomliggande strukturen. Ni har gjort ett kanonjobb. Ni har avlastat oss med en del av det jobbet som vi annars inte skulle hunnit med. Det har även varit viktigt att hantera all juridik korrekt med exempelvis GDPR, där teamet på Protosell tagit stafettpinnen."
Läs om Volvofinans tillväxtresa
Vuab
"Genom en större volym besök har vi samtidigt kunna göra en skarpare analys kring vad som fungerar och vad som inte fungerar på marknaden."
Läs om Vuabs tillväxtresa
Trippus
"Våra säljprocesser har blivit kortare och vi har fått genomföra möten med beslutsfattare som vi verkligen har velat träffa. Vi är riktigt nöjda och jag har redan rekommenderat Protosell vidare"
Läs om Trippus tillväxtresa
Dib Hotel
"Vi har fått in flertalet affärer från start och har spännande leads i pipen som vi tror kommer leda till affär snart."
Läs om Dib Hotels tillväxtresa
Ess Group
"”Vi har fått många bra affärer och ROI på projektet är mycket bra om jag jämför med tidigare insatser och aktiviteter. En av de viktigaste delarna i samarbetet var att också utmana oss själva kring vilka som defacto är våra kunder. Att inte bara stirra oss blinda på vår egna data och databas utan ha en professionell partner som hjälper oss blicka utanför det redan tänkta.”"
Läs om Dib Hotels tillväxtresa
Intersolia
"Alltså, vi lagrar affärsmöjligheter på hög. Detta har också delvis ändrat sättet vi mäter våra säljare på – istället för att på affärer så mäter vi istället på offerter. Vi samlar på oss affärsmöjligheter nu!"
Läs om Intersolias tillväxtresa
Föregående
Nästa

Sofigate –  Pionjär inom Business Technology

Vi fick en pratstund med Björn Olofsson, som är Sverige VD i den expansiva verksamheten som berättar om Sofigates tillväxtresa och hur han arbetat med Protosell under åren.

Volvofinans – En smartare bil- och transportekonomi

Numera bygger kunden sin bil på nätet och då flyttas Volvofinans erbjudanden dithän. Vi vill hjälpa återförsäljaren att exponera ett riktigt bra erbjudande för kunden. Hur skarpt ett bilägande faktiskt kan vara. Läs om hur Protosell löste utmaningen och vad resultatet blev.

VUAB – Klimatsmarta lösningar som ligger i tiden

När VUAB började anlita Protosell stod företaget inför ett skifte från att fokuserat på privatpersoner där marginalerna var vikande, till ett ökat fokus mot B2B. Här nedan kan du läsa om Vuabs tillväxtresa.

Trippus- vi hjälper dig skapa smidiga event

Vår utmaning har varit att göra vår säljorganisation så effektiv som möjligt. Det är en utmaning att sitta och kallringa, det kräver ett fokus och är en helt annan profession än utesälj. Läs nedan om hur vi löste utmaningen.

Dib Hotel – Uppstickaren som utmanar hela resebranschen

DibHotel är i en expansiv fas, vars utmaning har varit att de själva inte har haft tiden eller de interna resurserna som krävts för att boka in nykundsmöten i den takt de själva önskat. Läs om hur vi hjälpte Dib Hotels.

ESS GROUP – Vi jobbar med destinationer och upplevelser

Koncernen har vuxit och har 12 destinationer som alla är egna varumärken, och där huvudkontoret ligger mitt på avenyn i Göteborg och fyller tre hela våningsplan. Det innebär att man numera blivit ett storbolag med sina 1500 personer. Det går snabbt när man har roligt!

Intersolia – levererar kundanpassade lösningar

Flexibiliteten och att se möjligheter istället för utmaningar är skillnaden Intersolia står för.