fbpx

Vi har världens bästa kunder!
Och inga är bättre lämpade att berätta om våra
gemensamma framgångar än kunderna själva...

Vi är enormt stolta över våra uppdragsgivare. När deras säljare kan fokusera på att utveckla affärer händer något. 
När de slipper sinkas av att hitta rätt kontaktperson, många lyft på kalla samtal och allt annat som det innebär att initiera en god affärsrelation – Då sker något magiskt. En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI på över 500 procent.

Vi tror på både mellanmänskliga och långsiktiga affärsrelationer. Både för er och för oss. Förmodligen är det därför hela 84% av våra uppdragsgivare har anlitat oss i fem år eller mer. 

Våra kunder finns inom många branscher så som försäkring, management, IT, revision, tillverkning, juridik och andra vertikaler inom B2B.

Över 200 av Nordens och Tysklands mest framgångsrika företag ger oss förtroendet att initiera deras säljrelationer. De berättar gärna om utfallet av de möten som vi bokar åt dem. Läs mer om några av våra kunders framgångar nedan. 

Dib Hotel
Vi har kunnat skala vår verksamhet och fylla säljperioder på ett helt annat sätt än om vi hade behövt fokusera på att både vara ute och träffa potentiella kunder och ringa och boka in kvalitativa möten själva inhouse. Vi har fått in flertalet affärer från start och har spännande leads i pipen som med största sannolikhet kommer att leda till affär snart.

Gustaf Bjerne CCO, Dib Hotel
Läs mer
Trippus
Protosell har bokat väldigt bra möten åt oss, vi har fått träffa rätt personer på rätt bolag. Vi uppskattar även själva processen och kommunikationen. Den är digitaliserad där Protosells Sales Development Representatives bokar in alla våra möten direkt i våra kalendrar, dessutom kan vi kan ta del av all vår kommunikation i Protosells kundportal. Det gör att kommunikationen upplevs som intern fast den är extern och våra egna säljare har kunnat gå på våra kundmöten, välinformerade och redo.

Mats Nyberg
Click Here
Föregående
Nästa