Vi har världens bästa kunder!

Här kan du ta del av några kundcase för att se vad effekten blev av att anlita oss.
För det första är vi på Protosell är väldigt stolta över våra kunder, så självklart ska de få berätta sina historier. Och för det andra älskar vi framgångshistorier. 

Ta del av våra kundcase nedan

Samarbetet med Poolia Finance inleddes i början av 2020 och för ett tag sedan tog vi en pratstund med Poolias Gruppchef / Sr Rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg. Vi ställde några frågor om Poolia Finance och vårt samarbete.

Vi fick en pratstund med Björn Olofsson, VD för Sverige, i den expansiva verksamheten som berättar om Sofigates tillväxtresa och hur han arbetat med Protosell under åren.

Numera bygger kunden sin bil på nätet och då flyttas Volvofinans erbjudanden dithän. Vi vill hjälpa återförsäljaren att exponera ett riktigt bra erbjudande för kunden. Hur skarpt ett bilägande faktiskt kan vara. Läs om hur Protosell löste utmaningen och vad resultatet blev.

När VUAB började anlita Protosell stod företaget inför ett skifte från att fokuserat på privatpersoner där marginalerna var vikande, till ett ökat fokus mot B2B. Här nedan kan du läsa om Vuabs tillväxtresa.

Vår utmaning har varit att göra vår säljorganisation så effektiv som möjligt. Det är en utmaning att sitta och kallringa, det kräver ett fokus och är en helt annan profession än utesälj. Läs nedan om hur Protosell löste utmaningen.

DibHotel är i en expansiv fas, vars utmaning har varit att de själva inte har haft tiden eller de interna resurserna som krävts för att boka in nykundsmöten i den takt de själva önskat. Läs om hur vi hjälpte Dib Hotels.

Koncernen har vuxit och har 12 destinationer som alla är egna varumärken, och där huvudkontoret ligger mitt på avenyn i Göteborg och fyller tre hela våningsplan. Det innebär att man numera blivit ett storbolag med sina 1500 personer. Det går snabbt när man har roligt!

Flexibiliteten och att se möjligheter istället för utmaningar är skillnaden Intersolia står för.

.
Föregående bild
Nästa bild
Rulla till toppen