MÖTESBOKNING

Mötesbokning är kärnan i vår verksamhet på Protosell. Vi är experter på att boka in möten med dina drömkunder. Vår strävan är alltid att leverera möten i världsklass, och det gör vi genom våra dedikerade mötesbokare, noggranna segmenteringsarbeten, kalenderoptimering och bekräftelserutiner. Med över 20 års erfarenhet har vi fördjupat oss i den hemliga formeln bakom framgångsrika kundmöten, oavsett bransch. Våra beprövade metoder bygger på gedigen kunskap och har gjort oss till ledare inom mötesbokning. Vi utför även intervjuer, kartläggningar, webinarie och eventinbjudningar samt informativa samtal om era tjänster och produkter för att identifiera behov. 

Ledande inom mötesbokning

Vi vågar säga att vi är ledande inom mötesbokning. Våra flerspråkiga och dedikerade medarbetare arbetar professionellt B2B varje dag för att öppna rätt dörrar för dig och dina säljare.  Kvalificerad och professionell mötesbokning helt enkelt. Att ta in oss som externa mötesbokare vars specialitet är att få fram ert budskap och boka in möten sparar både tid och resurser. Låt oss ta kallbearbetningen, det är det vi gör allra bäst.
Så kan dina säljare göra det dem gör bäst – att möta kunderna.

Framgångsrik mötesbokning som ger effekt

Hur bokar vi in framgångsrika möten med era drömkunder / prospekts / målgrupp / personas som ger dig affärer? En del i vår framgång är följande:

  • Erfarna och ambitiösa teammedlemmar som kan ert varumärke lika bra som era säljare 
  • Gedigen branschkunskap inom flertalet branscher som vi delar med oss av till varandra
  • Spetsade metoder för urvalsarbete i prospekteringen
  • Nära samarbete med ert team då vi arbetar mot gemensamma mål – öka er försäljning och generera leads in i er pipe
  • Modern och engagerande kommunikation
  • Uppdaterade listor 
  • Teameffort, vi arbetar i olika teamkonstellationer och tillsammans besitter vi en kunskap och styrka i hur vårt arbetssätt är framgångsrikt 
I samband med att vi startar görs en noggrann kartläggning över era mål, behov och förutsättningar för att vi tillsammans ska kunna skapa ett framgångsrikt samarbete hållbart för framtiden. Våra planer är alltid långsiktiga med en tydlig plan och strategi för att nå de uppsatta målen.  Ni får träffa er projektledare och ert team vi att satt ihop utifrån bransch och produkt/tjänst. Sedan skapar vi magi så ni lyckas.

Så har våra kunder lyckats

Vi är enormt stolta över alla våra uppdragsgivare och de samarbeten vi har. När era egna säljare kan fokusera på att utveckla sina affärer och slipper sinkas av krävande research, prospektering och allt annat som det innebär att initiera en god affärsrelation. Då sker det något magiskt. En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI med 14 gånger investeringen. Läs och inspireras av våra kunder här.

Vill du också få möten i kalendern?

Kontakta oss så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte / samtal där vi går igenom hur vi kan hjälpa er. Vi ser fram emot att höra av er.

3 snabba Tips för att öka försäljningen

Tips nr 1 är att tillsammans med oss titta på att blanda mötesbokningstjänsten med vår tjänst Digital marknadsföring. Att arbeta sälj och marknad tätt tillsammans är en framgångsrikt tillvägagångssätt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar i våra hybrida projekt för ökad awareness om ert varumärke samtidigt som vi bokar möten.

Tips 2 ta en närmare titt på vår blogg här hittar du flera tips. Bla  fördelarna med extern mötesbokning på vår blogg

Tips 3 ladda ner vår senaste rapport om affärsstrategier inom försäljning och marknadsföring 2024

Rulla till toppen