fbpx

Mötesbokning

Mötesbokning

Mötesbokning är vår core-business. Vi på Protosell hjälper dig gärna att få drömkundernas intresse för att möta dig. Och vi gör allt för att mötesbokningen ska hålla en kvalité i världsklass. Med våra dedikerade och erfarna mötesbokare, gedigna segmenteringsarbeten, kalenderoptimering och bekräftelserutiner. I över 20 år har vi nördat ner oss i vilken hemlig formula som ligger bakom de mest lyckade kundmötena – oavsett bransch.

Kontakta oss så pratar vi mötesbokning

Hemligheten bakom – är våra dedikerade team som arbetar professionellt B2B med en personlig touch som öppnar rätt dörrar för dig och dina säljare. Kvalificerad mötesbokning helt enkelt.
Låt dina säljare göra det dem kan bäst – att möta kunderna, så ser vi till att det händer med:

  • Erfarna och ambitiösa teammedlemmar
  • Gedigen branschkunskap
  • Uppdaterade metoder för urvalsarbete
  • Nära samarbete med ert team
  • Modern och engagerande kommunikation
  • Uppdaterade listor

Så lyckas våra kunder 
Vi är enormt stolta över alla våra uppdragsgivare. När deras egna säljare kan fokusera på att utveckla sina affärer och slipper sinkas av krävande research, prospektering och allt annat som det innebär att initiera en god affärsrelation. Då sker det något magiskt. En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI med 14 gånger investeringen. Läs och inspireras av  våra kunder här.

Vill du också få hjälp att öka försäljningen?
Skicka iväg ett mejl så pratar vi.