Karriär på Protosell

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Varje dag. Bra resultat får man av bra medarbetare. Och bra medarbetare får man av engagemang, delaktighet och trivsel. Det låter kanske något skrytsamt, men vi har världens bästa och roligaste medarbetare! Välkommen till ett familjärt team där hjärtlighet och omtanke om varandra är kittet som håller oss samman.

Lediga tjänster just nu:

 Fyll i namn, din mailadress och bifoga CV + personligt brev. 2 referenser ska finas med.  Märk med vilken tjänst du söker. Vi ser fram emot din ansökan.

Varför karriär på Protosell?

Underbara kollegor
Dina kollegor är inte bara drivna Pro:s inom sina kompetensområden. De är också snälla, omtänksamma och roliga att arbeta med. 
Lär känna dem genom att läsa våra medarbetarintervjuer i vår blogg

Ständig utveckling
Vår spelplan är i ständig förändring. Därför behöver vi också vara i ständig utveckling. Det betyder egentligen bara att vi testar och lär oss nya saker varje dag och delar med oss av våra lärdomar. Till både kunder och kollegor.

Grymma kunder
Vill du arbeta med omväxlande projekt och välrenommerade varumärken? Hos oss behöver du inte välja mellan dem, du får båda två!
Här kan du läsa mer om några av alla våra kunder.

Omtanke och hjärtlighet
Omtanke om varandra och en hjärtlig kultur är vår bas här på Protosell. Vi lyfter varandra dagligen. Och stöttar när det behövs.

Rulla till toppen