PIRANHA

Piranha är en mobilapplikation designad för att göra bilfotografering så intuitivt och enkelt som möjligt. Då dagens mobilkameror håller väldigt hög kvalitet får man dessutom bilder som motsvarar de som tas med kompaktkameror. Baserat på era önskemål blir fotografen instruerad om hur många foton som ska tas och från vilka vinklar. Allt detta sker i realtid och ger även fotografen feedback om bilden inte är tillräckligt bra för publicering. Därefter skickas bilderna automatiskt vidare för redigeringsprocessen.

Piranha-appen

Piranha appen automatiserar processen och hjälper dig spara pengar och tid. Från fotografering till redigering och till sist distribuering till era försäljningskanaler.

  • Välj en produkt – Antal bilder, upplösning och den önskade bakgrunden är redan fördefinierad
  • Skriv in registreringsnummer, skanna VIN, barcodes eller QR koder för att skapa en identifikation för bilden.
  • Ta bilder – Applikationen hjälper fotografen att ta rätt bilder från rätt vinklar genom vår spökbild och gyro-kontroll
  • För över bilderna – Alla bilder för ett specifikt fordon samlas ihop och skickas över enligt era önskemål.

Det slutgiltiga resultatet görs tillgängligt för era via en nedladdningslänk, vår hemsida eller integrationer mot befintliga lösningar.

piranha

Nästa generations bilfotografering

Vill du ha anpassade bilder för att särskilja dig mot dina konkurrenter? Vi hjälper gärna till med att skräddarsy ett upplägg som pass just er. Oavsett om det är anpassade vyer, vinklar eller öka detaljerna. Detta kan göras både i starten och löpande under vårt samarbete. Och kommer dyka upp i er Piranha app direkt efter en omstart redo att guida dig genom fotograferingen efter dina önskemål. Vi kan även göra individuella anpassningar utefter bilderna om så önskas.

Vill du veta mer om vår lösning?

Är du intresserad av våra lösningar och letar efter en pålitlig IT driven automatiserad bildbanks partner behöver du inte leta längre.
Kontakta oss så hör vi av oss till dig så snabbt vi bara kan. Du kan även ringa oss direkt på 0735 – 20 90 79

Vad är piranha?

Piranha är en mobilapplikation designad för att göra bilfotografering så intuitivt och enkelt som möjligt. Då dagens mobilkameror håller väldigt hög kvalitet får man dessutom bilder som motsvarar de som tas med kompaktkameror. Baserat på era önskemål blir fotografen instruerad hur många fotons som ska tas och från vilka vinklar. Allt detta sker i realtid och ger även fotografen feedback om bilden inte är tillräckligt bra för publicering. Därefter skicka bilderna automatiskt vidare för redigeringprocessen.

Piranha-appen automatiserar processen och hjälper dig spara pengar och tid. Från fotografering till redigering och till sist distribuering till era försäljningskanaler.

  • – Välj en produkt – Antal bilder, upplösning och den önskade bakgrunden är redan fördefinierade
  • – Skriv in registreringsnummer, skanna VIN, barcodes eller QR koder för att skapa en identifikation för bilden.
  • – Ta bilder – Applikationen hjälper fotografen att ta rätt bilder från rätt vinklar genom vår spökbild och gyro-kontroll
  • – För över bilder – Alla bilder för ett specifikt fordon samlas ihop och skickas över enligt era önskemål.

Det slutgiltiga resultatet görs tillgängligt för era via en nedladdningslänk, vår hemsida eller integrationer mot befintliga lösningar.

Besök gärna den officiella svenska sidan för mer information.

Rulla till toppen