KONTAKTA OSS

På Protosell tillhandahåller vi professionella B2B tjänster. Vårt team tar sig tid att förstå dina specifika behov och mål för att skapa en skräddarsydd plan som passar dig bäst. Vårt huvudfokus är att leverera resultatinriktade strategier för att påskynda din försäljningstillväxt. Så vill ditt företag nå sin fulla potential? tveka då inte att ta kontakt med oss på Protosell. Vi tillhandahåller dig gärna mer information om våra tjänster, svarar på eventuella frågor eller funderingar.  Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal.

proffs på ta kontakt
proffs
proffs på kommunikation

Business Growth Advisors

Karolina brorsson

Karolina Brorsson
VD & Business Growth Advisor

Lina Rosberg

Lina Rosberg
Business Growth Advisor
Tel:+46 702 80 44 05
 

Ninna Milacic

Ninna Milacic-Örum
Business Growth Advisor
Tel:+46 723 42 32 86

Kontakta oss när ni vill öka er försäljning

4 snabba fördelar med att anlita oss på Protosell

  • Expertis: Vi bidrar med specialiserad kunskap och färdigheter, vilket säkerställer att ditt företag får förstklassiga tjänster anpassade efter din bransch. Vår expertis kan leda till mer effektiva strategier och bättre resultat.

  • Tidsbesparing: Genom att samarbeta med oss kan din interna grupp fokusera på kärnverksamheten medan företaget hanterar specifika uppgifter. Denna effektiva strategi maximerar produktiviteten och påskyndar projektets tidsramar.

  • Nätverksåtkomst: Vårt omfattande branschnätverk, vilket ger ditt företag värdefulla kontakter, partnerskap och tillväxtmöjligheter som du kanske inte har tillgång till annars.

  • Mätbara resultat: Vi använder datadrivna metoder, vilket gör det möjligt för dem att noggrant följa och mäta effekten av sina insatser. Denna datadrivna analys hjälper till att finslipa strategierna för optimala resultat och avkastning på investeringen

Rulla till toppen