google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA [elementor-template id="8484"] [bws_google_captcha]

Våra B2B tjänster

Connecting Good People With Good Business

Våra olika B2B tjänster är något vi tagit fram med största noggrannhet för att kunna leverera bästa resultat till alla våra kunder. Eftersom vi valt att fokusera på utvalda områden såsom mötesbokning, digital marknadsföring och säljutbildningar, så kan vi antingen ge dig en helhetslösning – eller erbjuda dig ett flexibelt samarbete där vi går in och kompletterar er befintliga verksamhet. 
Använd en av våra tjänster eller kombinera efter behov. Oavsett så ligger vårt fokus alltid på att öka våra kunders försäljning med de allra bästa säljdrivande aktiviteterna. Målsättningen för våra team är alltid att nå toppresultat. Tack vare våra egna framtagna metoder är vi ledande inom flera områden.

Ledande inom mötesbokning

Våra flerspråkiga dedikerade medarbetare ökar din försäljning från Italien till Haparanda – this is our secret sauce.

Våra professionella Team

När vi sätter ihop team till uppdrag tittar vi på många faktorer. Våra team arbetar tätt tillsammans med er för att leverera toppresultat – this is also a secret ingredient in our sauce.

Kreativitet & innovation

Kunskapstörstande entreprenörer, analysnördar, strategi konsulter,  marknadsförare & grafiker är bara några av oss som jobbar på Protosell – this is not a secret. 

B2B tjänster - En del av en dröm

Protosell skapades ur en dröm om att hjälpa företag med starka och bärkraftiga affärsidéer att nå sin fulla potential genom smarta försäljnings-strategier. Under åren har vi sett fantastiska företag med stark innovationskraft och en önskan om att göra världen till en bättre plats kunna nå sina mål med hjälp av en starkare säljkultur. Den ständiga frågan vi arbetar med är ”hur ska man kunna sälja mer och hållbart i en värld som tenderar att snurra i en allt snabbare takt där kundernas köpbeteende hela tiden ändras”?

Ökad försäljning - vårt självklara fokus

Vår nisch inom operationell resursförstärkning och optimering inom både försäljning, marknadsföring och utbildningar, har under året utvecklats. Detta genom att vi bygger upp både team och exekveringsplaner för att hjälpa företag att komma i kontakt med köpare som har ett reellt behov av företagets tjänster eller produkter.

Vill du ha vår hjälp med att öka din försäljning ?

Vi gör det med:

  • Dedikerade erfarna flerspråkiga medarbetare
  • Fokus på kvalitet och leverans
  • Vi kan växa med er affär – i er takt
  • Uppdaterade metoder för urvalsarbete
  • Nära samarbete med ert team
  • Modern och engagerande kommunikation
  • Uppdaterad data som gör oss träffsäkra
  • En framtagen arbetsmetodik som levererar hög kvalité

Våra business tjänster är av högsta kvalité, Protosell levererar alltid så du får acceleration i din försäljning. Vi är ledande inom mötesbokning. För ökad ROI – kontakta oss. För det första levererar vi, för det andra kvalitetssäkrar vi. Protosell kan mötesbokning.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!