google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA [elementor-template id="8484"] [bws_google_captcha]

Våra B2B tjänster

Vi arbetar B2B med  ”Connecting Good People With Good Business” 

Våra olika B2B tjänster är något vi tagit fram med stor noggrannhet för att kunna leverera höga och kvalitativa resultat till våra kunder. Vi har ständigt fingret på pulsen på hur marknaden rör på sig.
Vi har valt att fokusera på  områden inom mötesbokning, digital marknadsföring, säljutbildningar, strategi och konsultation, uppdaterad affärsdata och vår tjänst sales as a service är när vi har möjligheten att gå in och stötta upp er i ert företag. Välj att använda en helhetslösning – eller ett flexibelt samarbete där vi kommer överens om hur vi kan gå in och kompletterar er befintliga verksamhet.

Använd en av våra tjänster eller kombinera efter behov. Oavsett så ligger vårt fokus alltid på att öka våra kunders försäljning med de allra bästa säljdrivande aktiviteterna. Målsättningen för våra team är alltid att nå toppresultat och ge mervärde under en lång period. Tack vare våra egna framtagna metoder inhouse är vi ledande inom flera områden.

Nå nya marknader i Norden, Norra Europa eller i USA

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hjälpa er utanför Sveriges gränser med marknadsinträde och marknadsexpansion.

Öka försäljningen - vårt självklara fokus

Vår nisch inom operationell resursförstärkning och optimering inom både försäljning, marknadsföring och utbildningar, har under året utvecklats. Detta genom att vi bygger upp både team och exekveringsplaner för att hjälpa företag att komma i kontakt med köpare som har ett reellt behov av företagets tjänster eller produkter. Vi arbetar ofta med ”hybrida kampanjer” som är när vi kombinerar våra tjänster med digital marknadsföring. Där vi kan skräddarsy en lösning som passar ert företag.

Mötesbokning

Vår tjänst mötesbokning är vår core business, med över 20 år inom branschen har vi en gedigen erfarenhet om vad som krävs för att boka in de mest lyckade kundmötena – oavsett bransch.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring inkluderar all marknadsföring av produkter eller tjänster som sker online eller i digitala medier. Kundens upplevelse av ert företag är en viktig del för att nå ett bra resultat. 

Säljutbildningar

Vi har ett stort utbud av olika utbildningar som effektivt utbildar er personal. Ta kontakt med oss så kan vi skräddarsy efter era behov.

Sales as a service

Sales as a service tjänsten finns här för att öka din försäljning. Här kan vi gå in och stötta upp er på ett helt nytt sätt. Med våra dedikerade medarbetare och gedigna branschkunskap lyfter vi er till nästa nivå.

Strategi & Konsultation

Här använder vi oss av över 20 års insamling av marknadsinsikter inom flertalet branscher.

Uppdaterad Affärsdata

Att ha uppdaterad affärsdata ökar effekten av din marknadsföring när det finns den rätta kundinformation.

B2B tjänster - En del av en dröm

Protosell skapades ur en dröm om att hjälpa företag med starka och bärkraftiga affärsidéer att nå sin fulla potential genom smarta försäljnings-strategier. Under åren har vi sett fantastiska företag med stark innovationskraft och en önskan om att göra världen till en bättre plats kunna nå sina mål med hjälp av en starkare säljkultur. Den ständiga frågan vi arbetar med är ”hur ska man kunna sälja mer och hållbart i en värld som tenderar att snurra i en allt snabbare takt där kundernas köpbeteende hela tiden ändras”?

Vi ökar din försäljning genom:

  • Dedikerade erfarna flerspråkiga medarbetare
  • Fokus på kvalitet och leverans
  • Vi kan växa med er affär – i er takt
  • Uppdaterade metoder för urvalsarbete
  • Nära samarbete med ert team
  • Modern och engagerande kommunikation
  • Uppdaterad data som gör oss träffsäkra
  • En framtagen arbetsmetodik som levererar hög kvalité
Kontakt formulär