B2B tjänster

Vårt utbud av B2B tjänster har tagits fram med stor noggrannhet för att kunna leverera kvalitativa resultat till våra kunder/samarbetspartners. 
Som ledande inom mötesbokning är vi stolta över våra dedikerade säljteam och vårt sätt att hantera era kunder på bästa vis.
Genom att ha ett ständigt finger på marknadspulsen/omvärldsbevakning och utbildningar inom flertalet branscher kan vi alltid ge kvalitativa råd och insatser av högsta kvalité.

Våra fokusområden är mötesbokning, digital marknadsföring, säljutbildningar, strategi och konsultation, uppdaterad affärsdata och tjänsten Sales as a service. Välj att använda en helhetslösning – eller ett flexibelt samarbete där vi kommer överens om hur vi kan gå in och kompletterar er befintliga verksamhet.

Öka försäljningen med våra B2B tjänster

Vår nisch inom operationell resursförstärkning och optimering inom försäljning, marknadsföring och utbildningar, har under åren utvecklats. Detta genom att vi bygger upp både team och exekveringsplaner för att hjälpa företag att komma i kontakt med köpare som har ett reellt behov av företagets tjänster eller produkter. Vi arbetar ofta med ”hybrida kampanjer” som är när vi kombinerar våra tjänster med digital marknadsföring. Där vi kan skräddarsy en lösning som passar ert företag.

Använd en av våra tjänster eller kombinera efter behov. Oavsett så ligger vårt fokus alltid på att öka våra kunders försäljning med de allra bästa säljdrivande aktiviteterna. Målsättningen för våra team är alltid att nå toppresultat och ge mervärde under en lång period. Tack vare våra egna framtagna metoder inhouse är vi ledande inom flera områden.
 

Mötesbokning B2B

Vår tjänst mötesbokning är vår core business, och hjärtat på Protosell. Med över 20 år inom branschen har vi en gedigen erfarenhet och stor expertis om vad som krävs för att boka in de mest lyckade kundmötena – oavsett bransch.

Låt oss boka in era möten så kan ni koncentrera er på det ni gör bäst.  

Digital marknadsföring

Vi kan tillgodose en helhetslösning inom digital marknadsföring, antingen som en förlängs marknadsarm eller vara er externa marknadsavdelning.  Vi arbetar sömnlöst mellan marknad och säljavdelningen för bästa resultat. Genom en fördjupad research och nulägesanalys kan vi hjälpa er sätta en strategisk plan framåt.

Säljutbildningar

Vi har ett stort utbud av säljutbildningar som utbildar er personal inom bla. framgångsrik försäljning och smartbound marketing. Behöver ni ett anpassat upplägg så sätter vi ihop ett efter just era behov.  

Sales as a service

Sales as a service tjänsten är framtagen för att du ska kunna överträffa dina försäljningsmål. Med värdefull branschkunskap, personal, infrastruktur och data kan vi stötta ert företag på flera vis. Tex både boka och hålla i första mötet. Med den snabba strukturomvandling som skett inom försäljning, finns också nya effektiva metoder för att implementera och genomföra försäljning som vi behärskar.

Strategi & Konsultation

Här använder vi oss av över 20 års insamling av marknadsinsikter inom flertalet branscher. Vi har över 100-tals lyckade projekt varje år och en dialog med 1000-tals beslutsfattare. Med ett ständigt pulstagande på marknaden ger det oss ovärderliga insikter. Dessa insikter från flertalet branscher delar vi med oss av till er.

Uppdaterad affärsdata/Datamining

Att ha uppdaterad affärsdata är av högsta vikt i dagens läge. I en föränderlig värld är det exakt data som ger oss insikter som – tex. vilka företag som ökat mest i omsättning under året. Vilka som expanderar till nya marknader och vilka segment som har störst behov av dina produkter och tjänster just nu.

B2B tjänster

Nå nya marknader i Norden, Norra Europa eller i USA B2B

Nå nya marknader tillsammans med våra samarbetspartners Global Sales House, Piranha och American Chamber of Commerce. Där vi kan hjälpa er utanför Sveriges gränser med marknadsinträde och marknadsexpansion.

Vi ökar din försäljning genom:

  • Dedikerade erfarna flerspråkiga medarbetare
  • Fokus på kvalitet och leverans
  • Vi kan växa med er affär – i er takt
  • Uppdaterade metoder för urvalsarbete
  • Nära samarbete med ert team
  • Modern och engagerande kommunikation
  • Uppdaterad data som gör oss träffsäkra
  • En framtagen arbetsmetodik som levererar hög kvalité
Kontakta oss så berättar vi gärna mer
Rulla till toppen