Det personliga mötet är mer
exklusivt än någonsin

Men mötet måste fyllas med värdefullt innehåll och det skall säkerställas att rätt personer deltar. Vi ser till att din drömkund fattar intresse för att träffa dig och gör allt för att mötesbokningen ska hålla en kvalité i världsklass. Detta genom erfarna säljare, gediget segmenteringsarbete, kalenderoptimering och bekräftelserutiner. Vi kan trixen; vi har under 20 år nördat ner oss i vilken hemlig formula som ligger bakom de mest lyckade kundmötena.

  • Vi vet vilka bolag som har mest behov just nu för era produkter
  • Vi ser till att kalendrarna fylls med dröm-möten
  • Vi ger förslag på vilket budskap som triggar kunderna just
  • Vi tillhandahåller ”state of the art inside sales”
  • Vi genomför digital orkestrering av inbokade besök 

 

Hur skapas passion i mötesbokning?

Med en gedigen branschkunskap bidrar vi med en värdefull affärsförståelse som konverterar, vilket gör att du inte missar de affärsmöjligheter som våra dialoger med rätt beslutsfattare ger.

Vill du också skapa fantastiska kundupplevelser? Få kostnadsfri rådgivning här

Fyll i formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi bara kan.

77 % av B2B företagen anser att det personliga mötet är viktigaste säljkanalen

Fakta om mötesbokning

Historien bakom mötesbokning härrör ända bak
till 1870-talet då grunden för contact centers lades, om än i en helt annan form än vi ser idag. Numera utförs mötesbokning som en profession av personer och företag som är specialiserade på att koppla ihop säljare och köpare i personliga möten. Eftersom kunden har passerat 57 % igenom beslutsprocessen när det första mötet sker (Accenture, 2018) krävs väl underbyggda argument och gedigna förberedelser för att skapa det bästa utfallet från mötet. Eftersom hälften av alla B2B köpare numera är millenials, krävs det också att du som avsändare använder moderna metoder för
att förtjäna intresset.  

Hur våra kunder lyckas

Framgångsrik mötesbokning är inget självspelande piano, utan kräver tätt samarbete och ständig optimering i budskap och målgrupp. Vi har 200 av Nordens och Tysklands mest framgångsrika företag som nöjda kunder vilka gärna berättar om utfallet är på de möten som vi bokar åt dem.
Vi tror på både mellanmänskliga och långsiktiga affärsrelationer. Förmodligen är det därför hela 84% av våra uppdragsgivare har anlitat oss i fem år
eller mer. 

Bästa tiden att öka försäljningen är nu
-Din succé börjar här