fbpx

Det personliga mötet är mer
exklusivt än någonsin

Vi ser till att din drömkund fattar intresse för att träffa dig och gör allt för att mötesbokningen ska hålla en kvalité i världsklass. Detta genom erfarna säljare, gediget segmenteringsarbete, kalenderoptimering och bekräftelserutiner.

Vi kan trixen; vi har under 20 år nördat ner oss i vilken hemlig formula som ligger bakom de mest lyckade kundmötena. Och hemligheten är ett dedikerat team som öppnar rätt dörrar för dig och dina säljare. Kvalificerad mötesbokning helt enkelt.

Låt dina säljare göra det dom kan bäst - Möta kunderna.

Vi ser till att det händer med:

 • Handplockade team med rätt kunskap, kulturell- och språklig kompetens
 • Dedikerade och Personliga mötesbokare
 • Gedigen branschkunskap inom flertalet områden
 • Erfarna Sales Representatives
 • Kommunikatörer med vana av alla nivåer
 • Nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare
 • Projektledare som initierar, utvärderar och förfinar ert koncept

Därför väljer våra kunder Protosell:

 • Vi vet vilka bolag som har mest behov just nu för era produkter
 • Vi ser till att kalendrarna fylls med dröm-möten
 • Vi ger förslag på vilket budskap som triggar kunderna just
 • Vi tillhandahåller ”state of the art inside sales”
 • Vi genomför digital orkestrering av inbokade besök 

 

Varför lyckas våra kunder så bra?

Vi är enormt stolta över våra uppdragsgivare. När deras säljare kan fokusera på att utveckla affärer och slipper sinkas av att hitta rätt kontaktperson, många lyft på kalla samtal och allt annat som det innebär att initiera en god affärsrelation, sker något magiskt. En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI på över 500% (Läs gärna våra Kundcase för att få veta vilket företag som uppmätte resultat på sju gånger investeringen med vår mötesbokning)

Vill du också ha möten med dina drömkunder? Få kostnadsfri rådgivning här

Fyll i formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi bara kan.

77 % av B2B företagen anser att det personliga mötet är viktigaste säljkanalen

Fakta om mötesbokning

Historien bakom mötesbokning härrör ända bak
till 1870-talet då grunden för contact centers lades, om än i en helt annan form än vi ser idag. Numera utförs mötesbokning som en profession av personer och företag som är specialiserade på att koppla ihop säljare och köpare i personliga möten. Eftersom kunden har passerat 57 % igenom beslutsprocessen när det första mötet sker (Accenture, 2018) krävs väl underbyggda argument och gedigna förberedelser för att skapa det bästa utfallet från mötet. Eftersom hälften av alla B2B köpare numera är millenials, krävs det också att du som avsändare använder moderna metoder för
att förtjäna intresset.  

Hur våra kunder lyckas

Framgångsrik mötesbokning är inget självspelande piano, utan kräver tätt samarbete och ständig optimering i budskap och målgrupp. Vi har 200 av Nordens och Tysklands mest framgångsrika företag som nöjda kunder vilka gärna berättar om utfallet är på de möten som vi bokar åt dem.
Vi tror på både mellanmänskliga och långsiktiga affärsrelationer. Förmodligen är det därför hela 84% av våra uppdragsgivare har anlitat oss i fem år
eller mer. 

Bästa tiden att öka försäljningen är nu
-Din succé börjar här