fbpx

Vi på Protosell är precis som det låter,
Pro:s på försäljning!

Vår mission är att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning, genom både digitala och traditionella metoder.                Där försäljningen och marknadsföringen går hand i hand.

Idag förändras spelplanen för sälj och marknad i en allt snabbare takt. För att lyckas driva tillväxt behöver sälj och marknad arbeta mot samma mål. Där kommer vi in i bilden – Vi kombinerar taktik och genomförande för de bästa säljdrivande marknadsaktiviteterna med att accelerera varumärkesbyggande försäljning. Alltid med resultatet i fokus.

 

Med 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att accelerera försäljningen har Protosell intagit en central roll i kundernas utveckling av sin säljdrivande dialog, där det digitala och det mellanmänskliga samverkar för att nå både resultat och långsiktighet. Vi arbetar både på den svenska och internationella marknaden och har cirka 50 medarbetare med både språklig och kulturell kompetens för framgångsrik mötesbokning och leads generering i bland annat Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Helt enkelt: Vi på Protosell hjälper våra kunder med taktik och genomförande för att accelerera försäljningen.

Vill du veta mer om oss på Protosell?
Varmt välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi bara kan

Varför lyckas våra kunder så bra?

Vi är enormt stolta över våra uppdragsgivare. När man i verksamheten kan fokusera på att bygga relationer och utveckla affärer med rätt organisationer sker något magiskt.

En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI på 14 x investeringen.

Läs gärna om några av våra kunder för att få veta vilket företag som uppmätte resultat

 på 1000 gånger investeringen med vår tjänst.

Vi tror på både mellanmänskliga och långsiktiga affärsrelationer. Både för er och för oss. Förmodligen är det därför hela 84% av våra uppdragsgivare har anlitat oss i fem år eller mer.

Välkommen till en värld där goda relationer ger goda resultat!

" Vi älskar att se människor lyckas "

Karolina Wallin Brorsson
VD Protosell

Om företaget med kärleken till affärer

Vi älskar att se människor lyckas. Vi älskar att koppla ihop köpare med den allra bäst lämpade säljaren. Och hur ska man kunna sälja mer i en värld som tenderar att snurra i en allt snabbare takt där kundernas köpbeteende hela tiden ändras?

Protosell skapades ur en dröm att hjälpa företag med starka och bärkraftiga affärsidéer att förverkliga sin potential genom att vi kopplar ihop köpare med säljare. Vi hade i många år sett fantastiska företag med stark innovationskraft och en verklig önskan om att göra världen till en bättre plats, men funnit att många skulle kunna uträtta så mycket mer med en starkare säljkultur.

Det ville vi hjälpa dem med. Därför blev säljet vårt självklara fokus. Vår nisch inom operationell resursförstärkning och optimering växte fram genom att vi byggde upp både team och verktyg för att hjälpa företag att komma i kontakt med kunder som ville köpa. Som hade ett reellt behov av företagets tjänster. Och redan tidigt i resan riktade vi in oss på branscher som hade ett tydligt behov av mänskliga bärare av varumärkets värden. Typiskt företag som säljer på förtroende och har komplexa produkter eller tjänster, så som advokater, revisionsföretag, it-företag, industriföretag, banker, fordonsindustrin, mötesindustrin och kreativa branscher. Och såklart även statliga verksamheter och andra organisationer.

 

Vi har snart funnits i 20 år. Och det är 20 år av konstant förändring. Många säger att vår omvärld och plattformen för att driva affärer har förändrats från grunden  under de här åren. Men jag håller inte med. Förutsättningarna har såklart ändrats, men navet i goda affärer företag emellan men fortfarande den mellanmänskliga relationen. Det är metoderna för att skapa relationen som utvecklas. Därför är det just de relationsbyggande taktikerna och verktygen som är vårt fokus föra att vara i takt med samtiden. Både idag och imorgon.

Från starten 1999 har just försäljning och kundrelationer varit vårt hjärta, även om vårt tjänsteutbud såklart har förändrats och förädlats genom åren. Att vi har gjort resan från att leverera implementationer av CRM-system, till att bli en förlängning av företags egna säljorganisation med innesäljare och mötesbokare, för att sedan koppla samman det mänskliga mötet med digital marknadsföring och kommunikation har gett oss en unik position på marknaden. Där den interna kunskapen inom både affärsdrivande relationer och digitala verktyg är enastående.

Idag är vi en fullservice byrå med över 50 medarbetare. Vi arbetar i alla former och olika kanaler för att hjälpa våra kunder att accelerera deras försäljning. Det personliga mötet är fortfarande oftast målsättningen i våra kundprojekt. Samtidigt som allt fler företag förstår vidden av kundernas helhetsupplevelse, även inom B2B. För kundresan varken börjar eller slutar vid det mellanmänskliga mötet. Därför är en växande uppgift för oss på Protosell att med rätt kompetenser och verktyg orkestrera hela kundresan åt våra kunder. Och jag känner verkligen en enorm stolthet, över både våra kunder och medarbetare, för det vi tillsammans åstadkommer. Där alla delar av organisationen samarbetar och bidrar till den kommunikativa symfoni som ger våra kunder konkreta resultat – ökad försäljning.

Karolina Wallin Brorsson
Stolt VD på Protosell

Karolina Wallin Brorsson är VD på Protosell, flerfaldig Gasell-företagare och starkt engagerad i frågor kring framtidens försäljning och entreprenörskap. Karolina är också styrelseordförande i edtech-bolaget StudyBee, och arbetar i styrelserna i Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst och Styrelseakademien Skåne, samt är ledamot i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och ledamot i European Parliament of Enterprises.

Protosell har kontor i Ängelholm, Göteborg och Stockholm. Vi har idag ett 50-tal anställda med varierande expertis, och opererar på den nordiska och tyska marknaden, med personer som har de lokala språken som modersmål. Våra kunder finns över en rad branscher och marknader. Bland våra kunder hittar du företag som Microsoft, ALMI Företagspartner, stora revisionsbolag, Ford, BMW, Autoropa, Siemens, framträdande advokatbyråer, IBM, Kantar Sifo, Acando och många fler välkända varumärken..

Sedan flertalet år har vi högsta kreditvärdighet, har blivit utsedda till Årets Företagare samt utnämnt till Gasell-företag två gånger.