Kundcase: Atradius

Om Atradius

Atradius i Sverige erbjuder produkter och tjänster inom kreditförsäkring, garantier och inkasso. Våra kunder finns representerade i olika branscher och storleken på företagen varierar från små till stora företag. Atradius är idag en av världens största globala aktörer inom kreditförsäkring, med mer än 160 kontor, i 50 länder över hela världen.

Vad var er utmaning?
Vi behövde komplettera vår egen bokning och ta in någon annan som hjälper oss då vi inte har den tiden själva. Vi fick då veta att en branschkollega hade använt er. På så sätt visste vi att det fanns personal på Protosell som hade kunskap om vår bransch och produkt och att kapaciteten fanns då samarbetet med det andra företaget nyligen hade avslutats. Vi har även samarbetat med Protosell historiskt och hade då en bra upplevelse och visste att det fanns kunskap om vårt företag sedan tidigare. Därför beslutade vi oss för att kontakta Protosell.

Hur Protosell löste utmaningen 
Protosell har bokat in kvalitativa möte med rätt beslutsfattare. Mycket tack vare att de anställda har haft den förkunskap som krävts för att förbereda kunden inför mötet. Det har funnits ett värde för oss att träffa de bolag som vi har träffat. Kontakten och samarbetet mellan Protosell och våra säljare har dessutom fungerat på ett sätt som vi är mycket nöjda med.

Vad blev resultatet?
Framförallt har vi lösgjort tid för våra säljare för att åka ut och träffa potentiella kunder framför att själva ringa och boka mötena. Vi har fått i en del affärer och vi hoppas såklart på att få in ännu fler framöver. Jag kan absolut rekommendera Protosell till andra företag inom andra branscher.

Jonas Granath Head of Sales, Atradius

Rulla till toppen