säljblogg

Rebranding av varumärke

Genom att branda om ditt varumärke har du möjligheten att tända en ny gnista och ge dig ut på en spännande resa. Justeringen kan vara mindre eller större beroende på vad du vill uppnå. Det är din chans att visa upp allt det hårda arbete och engagemang som har lagts ned på att utveckla din produkt eller tjänst. Det är en möjlighet att odla en helt ny nivå av värde för dina kunder och inspirera dem att följa med på detta spännande äventyr. Omfamna förändringen, låt din kreativitet flöda och se hur ditt varumärke tar på sig en egen livskraft. Med varje steg du tar kommer ditt varumärke att stråla av en nyfunnen energi och locka till sig en ännu bredare publik. Kom ihåg, ett litet steg kan leda till ett jättekliv framåt.

Lyft ditt varumärke

Det är inte ovanligt att även de största, mest välkända varumärkena genomgår regelbundna förändringar. Faktum är att många varumärken periodvis justerar sina färgscheman eller ton för att bättre spegla sina värderingar och övergripande mission. Detta kan vara ett nödvändigt steg för att säkerställa att ett varumärke förblir relevant och resoneras med sin målgrupp över tiden. Noggrann övervägning och samarbete från både interna intressenter och externa experter är ofta avgörande för att genomföra förändringar effektivt utan att störa det befintliga varumärkeskapitalet. När en ommärkning utförs med eftertanke kan det hjälpa ett företag att kommunicera sin utvecklande vision och bättre anpassa sig till kundernas och samarbetspartners förväntningar. Övergripande sett kan ett strategiskt tillvägagångssätt för varumärkesevolution vara nyckeln till att upprätthålla och stärka en varumärkesposition på marknaden.

Sales development representative

Det är viktigt att komma ihåg att ingenting är hugget i sten när det gäller varumärkesbyggande. Med rätt strategi kan en ny varumärkesidentitet hjälpa till att lyfta ditt företag till nya höjder. En väl utformad grafisk profil kan göra mycket för att förmedla de känslor och meddelanden du vill kommunicera till dina kunder. Med noggrant valda typsnitt, färger och designelement kan din visuella identitet hjälpa dig att skilja dig från konkurrenter och etablera din unika röst. Utöver bara estetik kan ditt varums innehåll och budskap också spela en avgörande roll för att berätta historien om ditt företag och demonstrera dina värderingar. Genom att noggrant utforma varje meddelande, bild och designelement kan du skapa en samstämmig och minnesvärd varumärkesupplevelse som talar till din publik.

Olika sätt att re-branda ditt varumärke?

På Protosell är vårt team utbildat inom grafisk design, SEO, WordPress, marknadsföring automatisering och bästa praxis inom sociala medier. Vi är utrustade för att erbjuda hjälp till ditt interna marknadsföringsavdelning eller som en extern byrå. Se nedan för ett exempel på vårt arbete inom omdesignen av Lifenergy. Vi är engagerade i att tillhandahålla professionella och effektiva lösningar för att möta dina marknadsföringsbehov. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en konsultation.

Före re-branding

Efter re-branding

re-branda

Med en klar vision i åtanke påbörjades återlanseringen med stor entusiasm! Laget arbetade hårt för att förnya webbplatsen genom att ta bort allt onödigt innehåll och komprimera det till endast 7 sidor. Layouten uppdaterades och moderniserades, och logotypen fick en meningsfull färgförändring. En ny grafisk profil skapades och varje detalj övervägdes noggrant för att se till att webbplatsen var både visuellt tilltalande och SEO-optimerad. Genom att använda sin innovativa tänkande, gjorde laget också sitt yttersta för att se till att webbplatsen var mobilvänlig. Det är uppenbart att denna uppgift hanterades med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket verkligen gav varumärket liv på ett inspirerande sätt!

  • Re-brandade 7 sidor på hemsidan
  • Komprimerade tidigare content till 7 sidor, från det dubbla
  • Ändrade layouten för att få lättare översikt
  • Vi ändrade färg på logotypen från rött till grå
  • Tog fram en ny grafisk profil i mer passande färger till vad kunden ville ha
  • SEO optimerade hemsidan
  • Mobilanpassade hemsidan
Rulla till toppen