säljblogg

Pressrelease

Breaking the code of scaling

Lanseringen av Global Sales House AB ger tillväxtföretag snabb tillgång till nordeuropeiska marknader.
Eftersom scaling håller på att bli globalt, är det nya normala att bemästra inträde i många olika länder. Vi är stolta över att kunna tillkännage grundandet av Global Sales House, en drivkraft och facilitator för att ta sig in och expandera på nordeuropeiska marknader.

Över 20 år av försäljningsexpertis

Global Sales House, ett systerbolag till Protosell, stödjer snabbväxande teknikföretag som rullar ut sina produkter och lösningar i utvalda länder i regionen. Våra enskilt viktigaste nyckeltal, som bygger på mer än 20 år av försäljningsexpertis inom Protosell, är hastigheten och omfattningen av marknadspenetration för våra partners. Landsspecifika strategier, sömlöst försäljningsutförande, ett starkt team av erfarna säljare samt ett omfattande nätverk på seniornivå bland chefer för företag och föreningar är avgörande ingredienser för vår och våra kunders framgång.

Hjälper snabbt växande företag att komma in på den innovativa nordiska marknaden

Global Sales House stödjer snabbt växande företag som går in och expanderar i nordeuropeiska länder, med en ”Nordic first”-strategi.
Taktiken för att först komma in på de nordiska marknaderna och bygga upp planen bygger på det faktum att de nordiska marknaderna med sin digitala kunskap, sunda ekonomier och lämplig befolkningsstorlek är ett intressant och mottagligt mål för omstörtande tekniska produkter.
Karolina Wallin Brorsson, Partner i Global Sales House, utvecklar:

Den nordiska marknaden är hem för några av de mest innovativa och allmänt erkända företagen över hela världen. Genom att arbeta med många av dem under de senaste åren har vi lärt oss hur man bygger en symbios mellan dessa jätteföretag å ena sidan och små och agila innovatörer å andra sidan. Att hitta områden med överlappning och ömsesidig nytta är kreativitet när den är som bäst – givande inte bara i monetära termer”.

Pressrelease

Karolina Brorsson och Andras Gosztonyi.

The Global Sales House är i exekutionsläge med tre snabbväxande teknikföretag från Tyskland och USA som redan är på plats i Norden. Företaget planerar att samarbeta med ytterligare spännande uppskalningar under året.
Andras Gosztonyi, partner i Global Sales House, kommenterar:

” Den nordiska marknaden är utmanande att komma in på. Flera språk och kulturer samt olika marknadsstrukturer utgör betydande utmaningar. Med tanke på de relativt små individuella marknadsstorlekarna motiverar ofta inte kostnads-nyttokvoten en sådan åtgärd. Det är här vi är oslagbara. Med vår stora erfarenhet och kraftfulla nätverk i dessa länder är vi den perfekta facilitatorn för att få detta att hända! Snabbt och lönsamt”.

Tillgång till säljare med flera språkkunskaper och förståelse för regionens olika behov

Företaget är beläget i södra Sverige och har tillgång till 12 språk för operativ försäljning, ett dussintal säljare och en djupgående förståelse för de kulturella skillnaderna och behoven av olika taktik i regionen.

Rulla till toppen