säljblogg

Medarbetarintervju Sandra Zafirovic

medarbetarintervju_Sandra_Z

Denna veckan gick turen i vår medarbetarserie till Sandra Zafirovic.
I intervjun nedan berättar hon glatt om hennes arbetsuppgifter här på Protosell, men även om hennes framtida planer om att bli skogsmulle.

Hej Sandra, vad är din yrkesroll på Protosell? 
Jag arbetar som Sales Development Representative

Vad är dina primära arbetsuppgifter? 
Tjänsten är en administrativ tjänst där telefonen och mailen är ens bästa vän. Det primära är att kartlägga behovet på marknaden för respektive kund, skapa nya dialoger mellan företagen och kunden, stötta våra kunder i den första dialogen och följa upp behovet längre fram och boka möte.

Kort och gott , Matchmaking b2b, där vi stöttar kunder ända fram till ett möte. Våra kunder lägger sitt namn och förtroende i våra händer och det är otroligt viktigt att representera varje kund så proffsigt man bara kan!

Vad gjorde du innan du började på Protosell? 
Jag har kört ( nästan ) som en Schumacher på vägarna i över 3 år, när
jag jobbade som fältsäljare för hela Sverige. 
Jag har kört truck och pratat ”flytande” danska på ett lager i 5 år. I alla fall tillräckligt flytande att grabbarna på lagret förstod mig.  Jag har även fått känna mig som en primadonna en period i mitt liv,  då jag jobbade som butikschef i Köpenhamn på fina Magasin de Nord. Försäljning har varit en del av mitt yrkesliv sedan jag var 16 i princip.

Hur ser en vanlig dag ut på Protosell för dig? 
Kommer in på kontoret i Ängelholm, alltid på gränsen till försent,
och alltid lite bitter. Innan kaffet iallafall. 
Läser igenom alla mina mejl och hanterar eventuella ombokningar eller annat som kunnat trilla in sedan gårdagen. Jag sätter upp mina mål för dagen och tar på mig kameleontkappan – redo för att ha bra samtal i mina olika projekt.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att man lär sig så otroligt mycket om olika branscher och att man får representera våra kunder utåt. Finns inget bättre än när man har lyckats skapa en fantastisk matchning mellan två företag som inte hade varit möjligt om man inte hade gjort lite detektivarbete, läst på och öppnat dörren.

Vem är du utanför jobbet?  
Jag är nog  väldigt social av mig, vill ha dans, musik och människor omkring mig hela tiden. Men har på sista tiden märkt att det växer en liten skogsmulle inom mig, en som vill rymma ut på landet och öppna ett hem för alla hemlösa djur -från giraffer till små möss.

Har du någon oanad talang? 
Bra luktsinne och bra ögonmått. Jag har lätt för att beskriva en persons
utseende i detalj och kan ofta även gissa rätt på  härkomst. Jag skulle vara ett fantastiskt vittne om det uppstod ett brott. 
Jag älskar att dansa – det är dock ingen hemlighet.

Rulla till toppen