säljblogg

Hjältarna & Coronan

Hej jag heter Sara Plesner och gästbloggar med mitt inlägg Hjältarna & Coronan. Jag läser första året till Marketing automation specialist, en utbildning på två år. En distansutbildning som passar mig som handen i handsken. Är nu inne på min sista LIA vecka av 10 (lärande i arbete) här på Protosell. Tiden verkligen flyger iväg, men det är väl så när man gör saker man älskar. Och när chansen kom att få gästblogga om min praktikanttid så var svaret ett självklart ja. Vad har jag gjort här då? Lite av varje, gottat ner mig i deras crm, gjort banners, skrivit content, lekt med hemsidan, SEO optimerat & analyserat. Sociala media inlägg som man följt, och mycket mycket mer. Och jag älskar det. Parallellt har jag arbetat på mitt arbete som ska in på skolan på x antal sidor. Och på måndag börjar min nästa kurs lagar och förordningar.

Ni får gärna kolla ett av mina inlägg på FB som handlar om att strössla med kärleken ( 30 april 2020).

Under 10 veckor har jag fått chansen att följa ett företag med helt nya premisser när coronan slog till. En helt ny situation att förhålla sig till. Att inte veta om man gör rätt eller fel är väldigt svårt. Ovetskapen kryper under skinnet på en varken man vill eller inte.

hjältarna

Hjältarna

Hur löser man en sådan situation på ett företag? Jag kan bara säga att jag tycker det har lösts på ett otroligt bra sätt här. Med stor transparens, öppenhet, kärlek och lösningsfokuserat. En lyhördhet för den enskildes behov, stöttning från kollegor & ledningen. En känsla av att dörren alltid är öppen mentalitet. Verkligen all heder till ledningen och alla på företaget. Alla som kämpar sig fram nu i coronatider är verkligen hjältar. Ni gör detta så bra. Så tack för min fina tid här, jag kommer sakna er. Här sitter verkligen många pro’s. Kramar Sara

Rulla till toppen