säljblogg

Vi intervjuar Lina Rosberg som är en i vårt BGA team.

BGA står för Business Growth Advisor och i sin yrkesroll arbetar Lina Rosberg som strategisk rådgivare åt många stora företag. Hon får affärer att växa, sätter ihop perfekta team till de olika projekten. Hon bjuder alltid på ett underbart leende och något snällt att säga.

Vad är din yrkesroll på protosell? 

– Business Growth Advisor

Vad är dina primära arbetsuppgifter?

– Hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten med mål att hjälpa våra kunder öka sin tillväxt och ställning på marknaden. Stöttar mina kollegor i säljrelaterade frågor. Jag tar även hand om kundförfrågningar som kommer in via vår hemsida och kopplar samman dom med mina kollegor. Jag är även delaktig i en del av våra kampanjer som vi genomför tillsammans med marknadsteamet.

Vad gjorde du innan du började på Protosell?

– Jag har arbetat med försäljning sedan 2002 och innan jag kom till Protosell för snart 7 år sedan arbetade jag som säljare på Prisjakt.nu för deras norska marknad.

Hur ser en vanlig dag ut på Protosell?

– Protosell är en plats som känns som hemma, det är en varm känsla att öppna dörren till kontoret varje morgon, känna kaffe doften från köket. Dagarna fylls av spännande kunddialoger, kundmöten och interna möten.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Det roligaste med mitt arbete är att få vara med på så många spännande resor, dels dagliga dialoger med företag men framförallt de samarbeten vi har tillsammans med våra kunder. Att få vara en del i deras resa och stötta dom med deras nykundsbearbetning ger enormt mycket energi. Det är även spännande att vara med på Protosells resa som innefattar spännande förändringar och nya erbjudanden till våra kunder.

Vem är du utanför jobbet?

-Utanför jobbet är det träning och familj som tar upp mest tid. Jag är ju en serie nörd också så Netflix och HBO går på högvarv regniga dagar. Just nu håller vi på att renovera huset, det är både stora och små projekt som ligger framför oss. Min man och jag har två barn som också är aktiva sportutövare inom Volleyboll, fotboll och parkour, vilket innebär en del resor till mästerskap etc.

Har du någon oanad talang?

-Jag är en jävel på att spela Diablo III, favorit karaktär är så klart Barbarian.

Rulla till toppen