säljblogg

Medarbetarintervju med:

Annie Silvén

Vad är din yrkesroll på protosell?

– Sales Development Representative och innesäljare

Vad är dina primära arbetsuppgifter?

Boka möten och driva in affärer åt mina kunder.

Vad gjorde du innan du började på Protosell?

Jag har sysslat med en massa kul saker, bland annat har jag drivit ett dykcenter på Sri Lanka, sålt dammsugare dörr till dörr och varit tidningsbud.

Hur ser en vanlig dag ut på protosell?

Sortera upp en stadig flod mejl, dricka mycket kaffe, hålla möten och boka in nya möten.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Dialogen med kunden. Det som ger mest är att känna i samtalet precis när kunder tippar över från att vara nyfiken till intresserad, eller från ett kanske till ett ja. Det blir som en liten seger mot ett större mål och adrenalinet flödar.

Vem är du utanför jobbet?

Utanför jobbet är jag jordnära, mycket i naturen (helst under ytan bland fiskarna) eller framför ett invecklat kortspel. Hemma vill jag helst slappna av på golvet med mina två chinchillor klättrandes på armar och huvud.

Har du någon oanad talang?

Jag kan blåsa luftringar (likt rökringar) under vattnet som sen stiger mot ytan. Jag kan också ’stänga’ näsan när jag andas in snabbt så det sluter tätt i näsborrarna.

Rulla till toppen