säljblogg

Medarbetarintervju med Kenny Plesner

Vi lyckades fånga en av våra CSM:are till vår medarbetarserie.

Kenny - vad är din yrkesroll här på Protosell?

Teamleader och Customer Success manager

medarbetarintervju Kenny

Kenny Plesner har utanför jobbet ett väldigt stort intresse för att vandra i naturen och lokalhistoria.

Vad innebär det att vara Customer Success Manager och Teamleader på Protosell?

 Som Teamleader är min primära arbetsuppgift att finnas som ett stöd för våra SDRs. Att hjälpa dem vid behov med vardagliga saker som arbetsmetodik, planering, resultatuppfyllnad och samtalsteknik.
Som CSM är min primära arbetsuppgift att vara spindeln i nätet i våra kundsamarbeten. Oftast fungerar man som en kravställare i projektet, både mot kund och mot teamet som ska stå för leveransen. Utöver detta så går en stor del av veckan till att följa upp och vidareutveckla våra pågående kundsamarbeten.

Vad gjorde du innan du började på Protosell? – Jag har hela mitt liv haft arbeten som kombinerat kundkontakt och försäljning på ett eller annat sätt. Detta inom både retail och café men jag har också en bakgrund inom telemarketing från tidigare arbetsplatser.

Hur ser en vanlig dag ut på Protosell? – Det finns ingenting som är en vanlig dag. 😊
Det enda återkommande är att man varje morgon tar en kopp kaffe, går igenom mailkorgen och tar en runda och säger god morgon till alla härliga kollegor.
Det dagliga arbetet bjuder på en väldigt stor variation då vi arbetar med många olika kunder inom väldigt många olika branscher. Detta gör att man lär sig väldigt mycket om hur affärssverige fungerar, vilket jag tycker är väldigt kul!
Vissa dagar är mer administrativa där man gör en djupgående analys av tillexempel en kunds budskap eller tänkta målgrupp för att hitta tvillingkunder eller en kortare väg till affär för våra kunder. Andra dagar är det fokus på personalen, utveckling av samtalspitcher och teknik för att kunna nå igenom det ”brus” som de beslutsfattare vi söker ofta upplever.

Vad är det roligaste med ditt jobb? – Omväxlingen i de dagliga uppgifterna och att få arbeta med så härliga människor, både kunder och kollegor. Det är en ära att få arbeta med så många fina varumärken i Norden.

Vem är du utanför jobbet? – En stillsam (läs tråkig) familjefar som är nördigt intresserad av lokalhistoria och släktforskning. Vandra i naturen är också ett stort intresse. Just att packa ryggsäcken, ge sig ut långt bort från alla människor och njuta av naturen ger mig väldigt mycket energi.

Har du någon oanad talang du vill dela med dig av? – Jag är på gränsen till att ha Hypertymesi. Då minns man extremt mycket. Både nödvändig information och väldigt onödiga saker. Några exempel på detta onödiga vetande är att jag kan alla telefonnummer som mina barndomsvänner och släkt hade. Jag kan också rabbla alla länderna i Centralamerika, i rätt ordning, norr till söder då jag lärde mig detta på mellanstadiet.

Rulla till toppen