B2B tjänster

Ängelholms nästa marketing wizard

Bli en del av vårt team på ProToSell 

🚀 Vill du vara med och driva internationellt präglad kommunikation och marknadsföring med fötterna stadigt förankrade i den Skånska myllan? Ängelholm behöver sin egen marketing wizard, och det kan vara du! Vi söker en driven och kreativ marknadsförare med passion för innehållsskapande, digital marknadsföring, design och varumärkesbyggande.

Protosell, med huvudkontor i Ängelholm, servar flera av världens största tech-bolag, inhemska scaleups och industriledare med lead- och demand generation kampanjer inom B2B-segmentet. Företaget firar i år 25 år, och har navigerat robust igenom tider av pandemi, geopolitisk turbulens och lågkonjunktur. Bolagen i företagsgruppen står nu inför en upprampning av marknadspositionering och erbjudanden till våra kunder, och söker därför vår nästa superstjärna, som kan göra varumärkena rättvisa.

Nu söker vi dig som kan ta ett helhetsgrepp kring våra varumärkes- och kommunikationsstrategier och fortlöpande arbeta med de paketeringar inom digital marknadsföring som vi erbjuder marknaden.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Som marknadsansvarig för Protosell kommer du att omvandla varumärkeslöfte till kommunikation i de för ändamålet bästa metoderna och kanalerna.

Du kommer också ansvara för att leda och genomföra digitala marknadsföringsinsatser för våra kunder, där du navigerar mellan webb, organisk och betald media samt direktkommunikation.

Dig som vi söker är en kreativ doer, en idéspruta som älskar action och resultat. Din roll kommer att kräva att du håller dig uppdaterad kring branschutvecklingen och kan omvandla strikt affärsinformation till engagerande storytelling. Du kommer vara djupt involverad i genomförandet av flera högprofilerade och strategiskt viktiga kommunikationsaktiviteter för företaget. Du är flytande på både svenska och engelska och känner dig trygg att kommunicera på både en lättsam och affärsmässig nivå.

Även om det inte är ett krav att kunna allt, bör du ha insyn och kunskap inom följande områden:

 • Varumärkesarbete och kommunikation
 • Grafisk design, tonalitet och copy
 • Analytisk förmåga och passion för konvertering och synlighet (Google Ads, Analytics och SEO etc)
 • Erfarenhet av CRM, e-postmarknadsföring & marketing automation
 • Webb (WordPress, Elementor osv)
 • Erfarenhet av att skapa visuellt tilltalande material (Canva, PowerPoint, Word, Adobe – Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro etc)
 • Kampanjer på SoMe-plattformar (LinkedIn, TikTok, Instagram & Facebook)
 • Persona- och content kreation, projektledning och inbound marketing.
 • Tjänsten vi erbjuder dig kommer att vara på heltid eller deltid (beroende på dina preferenser och färdigheter) och lönen kommer att fastställas enligt överenskommelse. Tjänsten tillträds så snart vi båda är redo!

  Vi tror att du som söker befinner dig i Skåne, men är du rätt person kan du lika gärna vara på Costa Rica. Är du redo att följa med på ett äventyr som sträcker sig långt bortom Skåne?

  Hör av dig idag med ett personligt brev till vår VD Karolina Brorsson på karolina.brorsson@protosell.se eller på LinkedIn

   

Rulla till toppen