Business growth advisor

Vill du ta fajten mot knastertorr B2B försäljning? Se hit!

VI SÖKER EN BUSINESS GROWTH ADVISOR

Kom och joina oss i vår resa med att skapa framtidens B2B försäljning. Hos Protosell och Global Sales House får du chansen att arbeta med de skarpaste hjärnorna och företagen inom tech, bilindustrin, finans och konsultsektorn. Hos Protosell samlas doers, go-getters, visionärer, nytänkare, experter och förändringsdrivare. Vi är rätt ställe för dig som vill ta fajten med knastertorr B2B försäljning, genom att skapa inspirerande, roliga och annorlunda marknadsförings- och kundresor, både digitalt och fysiskt.  

Som Business Growth Advisor kommer du ansvara för att skapa nya affärer och kundrelationer med Protosell. Så sälj- och säljprocesser kommer vara en stor del av din roll. Du kommer också vara kundernas strategiska rådgivare, till exempel att guida dem till nästa försäljnings- och marknadsföringskampanj och mix av tjänster från vår portfölj för att följa deras strategiska plan.  

Vi värderar potential och driv över senioritet och många år i en specifik roll. Ingalunda betyder det att vi inte värderar erfarenhet – det är viktigt. Kort sagt, är du en ambitiös person med affärssinne och gillar tillväxt, borde du söka detta jobb.

När du väl är en del av Protosell-familjen kommer du:

– Ansvara för att dra in nya kunder
– Kontakta och bygga relation med nya potentiella kunder
– Arbeta långsiktigt med våra befintliga kunder och vårda relationerna
– Inspirera våra kunder med din kunskap och insikter från marknaden
– Representera Protosell i din och vår mission att förändra synsättet på B2B försäljning och marknadsföring

Vi letar efter någon som:

– Har konsult eller byrå-erfarenhet, och kan sälja stora idéer genom att ta positionen som en rådgivare och affärsutvecklare
– Har en bakgrund inom försäljning eller närliggande områden, inom B2B
– Har en djup förståelse för hur landskapet för B2B försäljning och marknadsföring fungerar, både i Sverige och Norden   
– Har du ett stort nätverk så är det bara en bonus. Och om så, så är vår inställning att allt handlar om att vårda och utveckla relationer och alltid skapa win-win upplägg. 
– Vill vara operativ och arbeta nära våra kunder
– Är flytande på svenska och engelska

 Vi är av naturliga skäl resultatorienterade och har ett portfolio av tjänster och verktyg för att utföra försäljningsinsatser och digital marknadsföring. Tack vare vår långa erfarenhet kombinerat med synsättet att utmana rådande normer inom B2B försäljning – kan vi också skapa kundresor som gör skillnad.

Vi är ett välskött företag med högsta möjliga kreditrating, där hjärtat finns med i allt vi gör. Och vi opererar över hela Norden och delar av centrala Europa.

Hos oss värdesätts idéer, och en viktig del av Protosell och Global Sales House familjen – handlar om att låta våra medarbetare växa och utvecklas.

 Med andra ord, här finns både de skarpaste talangerna och starkaste varumärkena i världen (vi arbetar med flertalet Fortune 500-bolag och jättarna inom tech). Det gör också utveckling och nytänkande central – helt enkelt ett ställe att växa.

Vill du få en känsla för Protosell och Global Sales house viben? Kolla in oss på vår LinkedIn.

Om vår rekryteringsprocess

Nästa steg handlar om att vi vill lära känna dig, och ge dig möjligheten att lära känna oss. Så skicka gärna din CV eller bio, din LinkedIn profil eller helt enkelt ett mail. Matchar vi, så kommer vi vid det första intervjutillfället att fokusera på din personlighet och driv på denna roll. Nästa steg handlar om dina försäljnings- och marknadsföringskunskaper samt hur du kan passa in i vårt team. Och innan vi kommer med ett erbjudande, så vill vi prata med ett par referenser. Nu kör vi!

Vill du ansöka?

Välkommen att dra över ett mail till joachim.svensson@protosell.se eller karolina.brorsson@protosell.se eller fyll i formuläret nedan.

Rulla till toppen