säljblogg

Medarbetarintervju Jenny Håkansson

Jenny

Jenny i full Captain America mundering

Näst på tur i vår medarbetarserie är ingen mindre än Jenny Håkansson.
Som förutom att jobba med vår digitala marknadsföring gärna hoppar i sin Captain America outfit och drar på Cosplay. 

Vad är din yrkesroll på Protosell?
Digital Marketing Consultant / Customer Success Manager

Vad är dina primära arbetsuppgifter?
Utöver att dagligen arbeta med Protosells egna interna marknadsarbete, så konsulterar, formger och implementerar jag de digitala kampanjerna som vi utför åt våra kunder.  Ena dagen sitter jag m.a.o och nördar ner mig i Google ads – och nästa dag kanske jag designar banners till kund – rörliga och statiska till någon rolig kommande kampanj. Jag projektleder också två av våra kundprojekt i dagsläget där vi kombinerar
digitala kanaler med mötesbokning.

Vad gjorde du innan du började på Protosell?
Jag kommer från PR-byrå verksamhet och har även drivit eget som frilansande Art Director i några år. Är i grunden utbildad inom Grafisk Formgivning och sedan läste jag till Art Director på Berghs i Stockholm.

Hur ser en vanlig dag ut på Protosell för dig
Efter lämning av mina två barn (2 & 8 år) på respektive skol-instans, så blir det alltid en stor kopp kaffe, hälsa på kollegorna, och sedan sätter jag mig för att kolla igenom mailen. Dagen brukar vara bestående av en blandning av marknads-möten, kunddialoger och kreativ tid för skapande.  Jag har även SDR -rollen i 3 kunduppdrag, för IT- och Digitala Kommunikationsbyråer – vilket gör att jag håller mig a jour på vad som händer ute på marknaden och har ”örat mot marken” när det kommer till att uppfatta skiftningar i branschen.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är ett väldigt varierande arbete då ena veckan aldrig är den andra lik – med tanke på variationen i vårt kundklientel. Jag får förmånen att arbeta med stora globala brands såsom Adobe och Microsoft och Dell, men även med startup-bolag som ska genomföra sina första digitala kampanjer.

Vem är du utanför jobbet?
En glad tvåbarnsmamma som trivs på landet, där mycket tid spenderas i trädgården och i skogen. Sällskapsspel av olika slag är ett stort intresse, men när sambon får välja så blir det
helt klart Netflix marathon.

Har du någon oanad talang?
Mitt kreativa driv blir tydligen inte fullt mättat på arbetstid – så utöver jobbet så pysslar jag med lite andra kreativa saker, såsom Cosplay och Musik.
Så träffar jag inte er inom ramarna för mitt jobb, så kan man mycket väl se mig sittande och trubadura på någon lokal liten krog på sommaren, eller i full Captain America outfit på något Comicon- event.

Rulla till toppen