Vi är stolta, tacksamma & hungriga

Under första halvåret 2017 har Protosell skapat 12 nya arbetstillfällen! Det gör oss glada, stolta och tacksamma. För egentligen bygger framgången på en enda sak. Våra kunder tycker om det vi gör! Om vi inte hade varit värdefulla för våra kunder hade vi aldrig kunnat bygga ett växande företag. Ett Protosell som skapar allt fler arbetstillfällen, fantastiska möten människor emellan och tillväxt för företag i vår underbara region!

På tal om vår region. Vi är just nu lite känslomässigt, sprittande lyckliga över att just fått veta att vi belönats med Region Skånes och Tillväxtverkets ”Affärsutvecklings-pris”. Vi har i tuff konkurrens valts ut som mottagare av ”Digitaliseringschecken” på hela 250 000 kronor för att fortsätta att driva på den digitala utvecklingen hos oss själva och våra kunder. WOW! Sicken grej och vilken glädje att en massa kloka människor tycker att just vi på Protosell i Ängelholm ska vara med och driva på den digitala utvecklingen inom affärsmodeller, försäljning och marknadsföring! Som ni förstår nyper vi oss lite i armen av glädje.

Med detta värdefulla stöd kan Protosell bli ännu duktigare inom digitala tjänster, Marketing Automation och alla de otroliga möjligheter som skapas på de nya digitala arenorna…förstås sammanvävt med det mänskliga mötet som vi på Protosell fortfarande tror urstarkt på. Tro inget annat:

Så vad ska vi göra med pengarna då? Massor… med en sak i fokus. Våra kunders framgångsrika digitalisering!

  • Utveckla och lansera helt nya digitala produkter och tjänster
  • Modifiera och förbättra befintliga produkter och tjänster
  • Ytterligare höja vår tekniska och digitala kompetens
  • Utveckla digital service och mervärden till kunder
  • Identifiera och bearbeta nya marknadssegment
  • Förbättra affärssystem för digital marknadsföring
  • Kompetensutveckla och nyanställa personal

Så TACK Region Skåne och övriga partners för att ni vill att Protosell ska fortsätta stärka regionens företag inom digitalisering. Vi lovar att vi kommer att ge järnet och vi lovar att vi är hungriga på nya framgångar tillsammans med våra kunder!

Paulina Brorsson

Bakom ”Digitaliseringschecken” står Region Skåne, Almi, Tillväxtverket, Tillväxt Malmö, IUC Syd, Packbridge och Media Evolution.

Läs mer om digitaliseringscheckarna här.