ProToSell och eEducation Albert gör gemensam sak för att lyfta mattekunskaper

En ny digital pluggkompis

Alman Eskandari och Arta Mandegari samarbetar med ProToSell

Alman Eskandari och Arta Mandegari, grundare av eEducation Albert

eEducation Albert är Göteborgsföretaget som lanserat den virtuella matteläraren Albert. En digital pluggkompis som hjälper elever från sjätte klass till första året i gymnasiet vässa sin matte. Albert används av både privatpersoner men har också kommit att bli en uppskattad “vikarie” på ett stort antal högstadier i Sverige.

Vi är besjälade av att göra det roligare och enklare att plugga matte. Med Albert har vi skapat en digital och mycket kunnig mattekompis som outtröttligt hjälper ungdomar med att träna på matematik, när och var det passar dem, säger Arta Mandegari, medgrundare av eEducation Albert.

Efter lanseringen av den digitala tjänsten 2016 har Arta Mandegari och medgrundaren  Salman Eskandari rest land och rike runt för att presentera Albert på främst högstadieskolor. Rektorer och mattelärare har fått lära känna den nya, smarta mattehjälparen och ett snabbt växande antal skolor har satsar på tjänsten som komplement till övrigt mattestöd. Eftersom eEducation fortfarande är ett nystartat företag har de tagit hjälp med bearbetningen av den svenska skolmarknaden. ProToSell har fått förtroendet att stötta bolaget i marknadsbearbetningen.

ProToSell öppnar dörrar för Albert

Sedan 2016 har eEducation Albert gett ProToSell i uppdrag att boka möten med utvalda rektorer, lärare och pedagoger i grundskolor och högstadier. Ett verkligt förtroendeuppdrag eftersom lärarnas tid är knapp och kraven på kvalitet är höga.

Eftersom vi är ett nystartat företag med ett banbrytande, pedagogiskt verktyg är det förstås avgörande att vi lyckas vinna skolornas intresse och förtroende. Skolan har höga krav på pedagogiska hjälp- och läromedel. Vår kommunikation med skolvärlden måste ligga på en mycket seriös och professionell nivå. ProToSell gör ett jättebra arbete med stödja oss i detta arbete, säger Arta.

Albert i alltfler hem och skolor

Den virtuella läraren Albert bygger på en mattedatabas med en kvarts miljon matematiska problem och kan med hjälp av artificiell intelligens skräddarsy läxhjälp för att öka kunskaperna i matte. Albert erbjuds till både privatpersoner och skolor. eEducations ambition är att Albert i framtiden inte bara ska kunna erbjuda läxhjälp utan även gå in som extralärare som närmast kan täcka upp för matteläraren som blev sjuk. En “matterobot” som kan “anställas” som mattelärare på ständig stand-by. Tills det har förverkligats fortsätter Albert att knacka på hos Sveriges skolor för att erbjuda sina tjänster.

Det gäller att veta vad man pratar om när man möter lärare och rektorer och verkligen ha något att komma med. ProToSell är väldigt duktiga, ödmjuka och professionella. De gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss nå ut till marknaden och skapa goda relationer med skolorna. ProToSell är en viktig part i vår strävan att höja mattekunskaperna hos landets elever. De levererar alltid kvalitet, avslutar Arta Mandegari, medgrundare av eEducation Albert.

 

Är ni ett tech-bolag som behöver hjälp att sälja mer?

  • Bygg strategin
  • Förstå vilka ni skall sälja till
  • Gå från ord till handling
  • Mät och följ upp

Jag vill bli kontaktad

ProToSell gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss nå ut till marknaden och skapa goda relationer med skolorna.

Prova
Albert gratis

i 7 dagar

Skapa konto

Kundmöten
som ger affärer

läs mer om vår tjänst besöksbokning

Läs mer

Fler
nöjda kunder

som fått hjälp att öka försäljningen

Läs mer