NÅGRA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

eEducation och ProToSell samarbetar

Företag: eEducation Albert

Den virtuella läraren Albert bygger på en mattedatabas med en kvarts miljon matematiska problem och kan med hjälp av artificiell intelligens skräddarsy läxhjälp för att öka kunskaperna i matte. Albert erbjuds till både privatpersoner och skolor. eEducations ambition är att Albert i framtiden inte bara ska kunna erbjuda läxhjälp utan även gå in som extralärare som närmast kan täcka upp för matteläraren som blev sjuk. En “matterobot” som kan “anställas” som mattelärare på ständig stand-by.

Sedan 2016 har eEducation Albert gett Protosell i uppdrag att boka möten med utvalda rektorer, lärare och pedagoger i grundskolor och högstadier. Ett verkligt förtroendeuppdrag eftersom lärarnas tid är knapp och kraven på kvalitet är höga.

Eftersom vi är ett nystartat företag med ett banbrytande, pedagogiskt verktyg är det förstås avgörande att vi lyckas vinna skolornas intresse och förtroende. Skolan har höga krav på pedagogiska hjälp- och läromedel. Vår kommunikation med skolvärlden måste ligga på en mycket seriös och professionell nivå. ProToSell gör ett jättebra arbete med stödja oss i detta arbete, säger Arta.

Läs det fulla kundcaset här.

 

Arta Mandegari

VD och medgrundare, eEducation Albert

Autoropa logo 17

 

Företag: Autoropa

Vi har jobbat med ProToSell för att bjuda in till våra event, och även komma i kontakt med personer som ännu inte känner till våra event. ProToSells arbete har gjort att vi nått ut till våra drömkunder, och där fokus legat på att ge kunderna en “vippad” känsla, med exklusiv förhandsinformation om eventet. Vårt dedikerade team på ProToSell är så väl insjungna på våra modeller och kommande lanseringar, att de också kunnat ge kunderna information av den karaktären, och fånga upp intresse för en provkörning av något av våra bilmärken.

Natalie Ibron

Projektledare på marknadsavdelningen, Autoropa

ALTRAN_RGB

Företag: Altran

Namn: Magnus Skebäck, Division director

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning i Sverige och Norge. Bokning av deltagare till seminarier och även analystjänster.

Resultat: ”Vi är väldigt nöjda med resultatet. Tack vare samarbetet med Protosell har vi fått en stor mängd nya kunder och tecknat ramavtal i större upphandlingar.”

Varför Protosell: ”Vi gillar Protosells approach och engagemang. Det känns verkligen att man arbetar tillsammans som partners. Vi har täta avstämningar med teamet och får värdefull feedback som vi kan ta med oss i säljarbetet.”

Vilka är Altran?: Altran är världsledande inom innovation och högteknologisk R&D. Altran är Skandinaviens ledande leverantör av Intranät och samarbetslösningar på Microsoft SharePoint. Med 24 000 medarbetare erbjuder Altran ledande lösningar för framtidens arbetssätt.

Magnus Skebäck

Division director, ALTRAN

ms

Företag: Microsoft

Namn: Annika Ferlin, Partnermarknadschef

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning, seminariesupport och marknadsundersökningar.

Resultat: ”Samarbetet med ProToSell har framförallt hjälpt oss i arbetet med att få fler kunder att upptäcka våra molntjänster och vad modern IT innebär. Under förra året bokade ProToSell bland annat drygt 1200 möten åt våra partners.”

Varför Protosell: ”Vi har jobbat tillsammans ProToSell under lång tid. ProToSell har god kunskap och förståelse för våra kunder och vårt utbud. Sedan gillar jag att ProToSell har tydliga processer och bra verktyg där vi kan följa hur arbetet går i realtid.”

Vilka är Microsoft? Microsoft (NASDAQ “MSFT” @microsoft) är det ledande plattforms- och produktivitetsföretaget för en mobil-först-moln-först-värld, och Microsofts uppgift är att ge varje människa och varje organisation verktygen för att uppnå mer i varje givet ögonblick. Företaget har bland annat utvecklat operativsystemet Microsoft Windows och kontorspaketet Microsoft Office. Företaget har över 100 000 anställda, varav ca 500 i Sverige.

Annika Ferlin

Partnermarknadschef , Microsoft


 

ITH

Företag: IT-hantverkarna, part of Dustin

Namn: Sofia Lundberg, Marknadschef

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning

Resultat: ”Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Protosell. Vid den senaste mätningen uppgick ROI till sju gånger pengarna.”

Varför Protosell: ”Protosell är lyhörda och lätta och samarbeta med. Hela processen – från det att man beställer en tjänst till att man är i mål – går väldigt smidigt.”

Vilka är IT-hantverkarna?IT-Hantverkarna Sverige AB startade sin verksamhet i januari 2004. IT-Hantverkarnas affärsidé ”IT-hjälp för mindre företag till hantverkarpris” innebär att IT-Hantverkarna erbjuder ett basutbud av tjänster och produkter för att lösa de vanligaste IT-frågorna hos mindre företag. IT-Hantverkarna är en rikstäckande kedja och ingår sedan juli 2012 i Dustin-koncernen.

 

Sofia Lundberg

Marknadschef , IT-hantverkarna, part of Dustin

bilia-logo

Företag: Bilia Skaraborg

Namn: Robert Bloom, Regiondirektör

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning för försäljning av person- och transportbilar.

Resultat: ”Tack vare Protosell har vi lyckats teckna avtal med kunder som vi tidigare försökt få till en affär med. Protosell har helt klart överträffat de höga förväntningarna vi hade”

Varför Protosell: ”Vi uppskattar att Protosell tar sig tid att verkligen förstå vår verksamhet. Deras professionella förberedelser leder till kvalificerade möten med välinformerade kunder”

Vilka är Bilia? Bilia Skaraborg har fyra fullserviceanläggningar i regionen. Företaget säljer och servar nya person- och transportbilar från bl.a. Volvo, Renault och Dacia. Bilia Skaraborg har även ett brett utbud av begagnade bilar. Visionen är att bli och vara branschens bästa servicebolag, genom att bland annat erbjuda ett enkelt biläggande och hög tillgänglighet.

Robert Bloom

Regiondirektör, Bilia Skaraborg


logo-orange

Företag: Andréasson PR

Namn: Petter Andréasson, VD

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning

Resultat: ”Vi har samarbetat med Protosell i över 10 år och det kommer vi fortsätta med.”

Varför Protosell: ”De har givit oss rejält bra och kvalificerade möten som lett fram till konkreta affärer, både små och stora. De har också när vi bett dem om det tagit ett helhetsgrepp om säljprocessen och är ett värdefullt stöd från början till slut. Jag kan absolut rekommendera Protosell som partner.”

Vilka är Andréasson PR? Andréasson Public Relations erbjuder kvalificerade kommunikationstjänster inom marknads-pr, Investor Relations och Public Affairs. Styrkan ligger i ett engagerat och resultatinriktat team som alltid fokuserar på kundernas övergripande kommunikationsstrategi och affärsbehov.

 

Petter Andréasson

VD , Andréasson PR

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Skicka oss ett mail eller ring oss direkt så får du direkt svar hur vi kan hjälpa just ert företag.

VÄXEL 0431- 45 58 00

 

Kommunvapen i färg för tryck

Företag: Ängelholms kommun

Det viktigaste i ledarskapet är att vara autentisk! Så sammanfattade Karolina sitt föredrag när hon berättade om sitt ledarskap inför 140 chefer i Ängelholms kommun. Och PMS fick en helt ny betydelse – passion, mod och självförtroende. Avgörande faktorer för att lyckas både som ledare och med sin företagsidé. Alla sitter blick stilla när Karolina berättar om sin ledarskapsresa, som började 2004. Hon trollbinder publiken med sin historia. Otroligt att hon kan vara så ödmjuk trots framgången att bli utsedd som Gasellföretag 2012.

Lilian Eriksson

Kommundirektör Ängelholms kommun, Ängelholms kommun