November, bästa månaden?

Förutom att ge dig den ultimata spellistan att förgylla november-dagarna och peppa dig att inbringa härlig business vill vi passa på att slå ett slag för lite tacksamhet denna månad med kanske oförtjänt dåligt rykte.

November är en månad för många förknippad med eftertanke och tacksamhet, något vi faktiskt mår bra av. Men hur uttrycker vi det?

Lite jäkla tacksamhet vore klädsamt….

Jo, så tänker nog många kunder där ute. Men hur ofta visar vi tacksamhet mot våra kunder?
I USA har det de senaste åren seglat upp ett fenomen som kallas för Thank-A-Thon, som bygger på att kontakta dina kunder låta dem veta att du uppskattar dem – utan att begära (eller sälja) något i gengäld. För kunden oväntade gester likt denna skapar ett kitt som kommer att förbättra kundrelationen och affären på sikt.
I en undersökning där styrelsemedlemmar ringt och tackat donationsgivare till en kampanj, visade det sig att de som fått en personlig kontakt skänkte 42 % mer de kommande 14 månaderna. Med andra kan med lätthet i förlängningen göra ett business case på att Thank-A-Thon är värt mödan.

Din ultimata spellista för november

Vi på ProToSell vill därmed passa på att också tacka Dig för att du vill hänga med oss, genom att dela med oss av den ultimata spellistan för november – utmärkt oavsett om du sitter på kontoret eller har en festkväll!
Turn up the volume!

Grrovy november hits from ProToSell

Kärlek från vännerna på ProToSell