fbpx

Nå budgeten tidigt i år! Maximera er försäljning:
-VIP-tjänster för drivna säljare

Ditt resultat är vårt mått på framgång

Mötesbokning och Leadsgenerering är vårt hjärta, lönsam försäljning inom B2B vår puls. Ditt personliga möte med din drömkund är vårt mål. Vägen dit kan se olika ut beroende på vilka företag du vill träffa och hur din kundresa ser ut. Därför arbetar vi på många olika sätt, med specialister inom varje område, för att nå vårt mål –  Att du ska göra fler och bättre affärer.

Dina kunders behov och beteenden är under ständig förändring. Det betyder att dina behov också förändras. Därför är våra tjänster för att hjälpa dig och ditt team till ökad försäljning under ständig utveckling. Och alltid anpassade efter just dina förutsättningar, önskemål och målsättningar. Berätta vad du vill uppnå och låt våra Pro:s ta dig dit. Då kan dina säljare fokusera på det dom kan bäst – göra affärer.

Vill ni också nå era försäljningsmål?

Läs mer om hur våra pro:s hjälper dig

Inled dina relationer med att vara relevant. Vi samlar in, förädlar och använder data om behov och beteende för att ge din målgrupp så relevant kommunikation som möjligt. Helt enkelt, Vi gör er angelägna för er målgrupp och era mottagare. 
new_icons_checked

Prospektering

new_icons_checked

Leadsgenerering

new_icons_checked

Account based marketing

new_icons_checked

Email marketing

new_icons_checked

Marknadskartläggningar

new_icons_checked

Data mining

new_icons_checked

drip marketing

new_icons_checked

social marketing

Vi gör det enkelt för dig. Vårt jobb är att leverera ditt dröm-möte. Oavsett vilka önskemål du har om dina drömkunder –  såsom verksamhetsområde, geografisk placering, storlek, kundkrets eller annat. Vi hjälper dig att göra drömmen till verklighet.
new_icons_checked_green

Personlig mötesbokning

new_icons_checked_green

Eventsupport

new_icons_checked_green

Smartbound marketing

new_icons_checked_green

Social selling

Lojalitet och engagemang är beteenden. För att få dina kunder att göra som du önskar behöver du försiktigt ”knuffa” eller nudga dina kunder åt rätt håll. Vi ser till att dina kunder får rätt information vid rätt tidpunkt och i rätt kanal. För att du och ditt team ska nå era mål genom hela kundresan.
new_icons_checked_blue

Kundundersökningar

new_icons_checked_blue

Marketing automation

new_icons_checked_blue

Mötesutvärderingar

new_icons_checked_blue

Customer experience

new_icons_checked_blue

Lead nurturing

Tillsammans finner vi bästa vägen till ditt resultat

Tillsammans med våra Pro:s inom strategier för ökad försäljning och våra specialister på genomförande, väljer du de vägar som bäst leder till önskat resultat. Det kan dock hända att vi försiktigt vill guida dig i en viss riktning – För med våra samlade erfarenheter, insikter i best practice och kännedom om målgruppsbeteenden inom B2B och olika branscher, är det just vår kunskap som är det starkaste skälet för dig att samarbeta med oss. Förutom att vi är väldigt trevliga förstås.