Ta del av det senaste inom trender, värderingar och framtid och träffa företrädare för det västsvenska näringslivet

Möt regionens tillväxtföretag och inspireras av spännande ledare och entreprenörer.
På scen under dagen är bl.a. Lena Apler – Collectors grundare, Karolina Wallin Brorsson – VD ProToSell som utnämnts till Gasellföretag av Dagens Industri, Johan Javéus – SEB Chief Strategist, Sverigestudien, Therese Lundstedt – VD Aktieinvest, utsedd till Framtidens kvinnliga ledare av chefsorganisationen Ledarna 2017, m.m.

Skynda dig att boka din kostnadsfria plats här

Karolina Wallin Brorsson från ProToSell står på scen, och tema för föreläsningen är: Karolina Wallin Brorsson berättar hur du bäst kan kapitalisera på dina styrkor för att sälja mer i både den digitala & analoga världen.

Kapitalisera på dina styrkor för att sälja mer i både den digitala & analoga världen.

Hur kan du bäst navigera i det nya landskapet för försäljning och kommunikation, där artificiell intelligens och avancerade algoritmer påverkar oss mer för varje dag som går?

Karolina, marknads- och försäljningsexpert, reder ut begreppen och berättar om hur digitaliseringen alltmer påverkar alla som jobbar med marknad och försäljning, samtidigt som allt större tyngd investeras i att vara autentisk och personlig, för att kunna utmana kunden på nya och vinnande sätt.
Om Karolina:
Karolina Wallin Brorsson är VD på ProToSell, flerfaldig Gasell-företagare och starkt engagerad i frågor kring försäljning och entreprenörskap. Karolina arbetar även i styrelserna i Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst och Styrelseakademien Skåne.

LÄS MER OM TALARNA, EVENTET & ANMÄL DIG HÄR

Arrangerar du event? Läs om vår eventsupport här.

Läs mer om hur Autoropa jobbar med kundupplevelsen och sina event.