UTNYTTJA POTENTIALEN I ERA MEDARBETARE

Vill ni kunna utnyttja potentialen i era medarbetare, genom att öka deras effektivitet vid egen telefonbearbetning och prospektering?

Då är vår kurser på PROTOKOLL ACADEMY rätt väg att gå.

De bygger på analyser från hundratusentals utgående samtal och kundmöten, och syftar till att skapa ideala förutsättningar för en framgångsrik försäljning. Bl.a. genom följande.

PERSONALISERA

VÅR KURS: VINNANDE PROSPEKTERING OCH MÖTESBOKNING
Hur mycket kan ni vinna på att bli skickligare på att prospektera?
I vår mest populära kurs varvar vi teoretiska och praktiska moment, lär ut de senaste trenderna inom prospektering och sälj, och lär er hur ni på ett enkelt sätt kan utnyttja den digitala arenan för att bli mer framgångsrika.
Vi utlovar redan under kursen ett konkret resultat i form av nya affärsmöjligheter och leads.

KULTUR OCH PASSION I ARBETET MED KUNDER

Vilka är era drivkrafter att göra ett enastående arbete? I grundkursen går vi igenom de grundläggande drivkrafterna, och där du förstår i vilken kontext och sammanhang du bäst kommer till din rätt. Kursen innehåller utvecklande moment, där din komfortzon blir utmanad, och där du lär dig att kommunicera utifrån hur du skapar ett budskap med syfte att inspirera din motpart.

FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

Vad är den minsta förändringen ni kan göra i organisationen, som kan skapa störst skillnad?
I vår heldagskurs lär du dig skapa en enastående försäljningsstrategi, där du behöver välja vilka slag det är som ni måste utkämpa – och vinna.

REFORMERA KUNDTJÄNSTEN TILL ATT BLIR MER SÄLJANDE

På vilka sätt behöver kundtjänsten reformeras i dessa tider av digitalisering?
I kursen lär ni er hur kundsupporten kan bli mer säljorienterad. Konkreta tips och metoder för att förstå när det är läge att föreslå ytterligare en produkt eller tjänst. I kursen som är speciellt anpassad för kundtjänstmedarbetare, är syftet att förstärka egenskaperna av att vara kundutvecklare, snarare än passiva ordermottagare.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Skicka oss ett mail eller ring oss direkt så får du direkt svar hur vi kan hjälpa just ert företag.

VÄXEL 0431- 45 58 00