Hur blir man expert på försäljning?

Du kan välja att studera försäljningstekniker och lägga till år av presentations- och förhandlingsteknik, följa bloggare och influencers som gör sina tolkningar om hur framgångsrik försäljning bäst bedrivs.

Men, du kan också välja att se försäljning som en konstform, som uppskattas av mottagaren så länge du är äkta i din passion och genuint nyfiken på hur du kan hjälpa din kund till ett bättre liv.  Det blir snabbt ett filosofiskt resonemang där vi människor förenas av gemensamma ideal, och tron på en bättre framtid.

Sammantaget blir detta allt viktigare när hela världen förefaller tillgänglig i envars smartphone. Där konkurrensen är global, och en ny kundrelation aldrig är längre bort än ett klick.

Just där, i den mellanmänskliga relationen, brinner vi för att connecta bra människor med bra business.

Vår historia sträcker sig tillbaka ända till 1999. Då som CRM-konsulter och med en passion hjälpa företag att accelerera försäljningen genom ett fantastiskt systemstöd. Nu, på ett holistiskt plan där vi både operationellt men även strategiskt hjälper våra kunder att accelerera försäljningen. Sedan 1999 har bolaget transformerats flera gånger; vi har fortsatt växa, och aldrig givit avkall på vår mission.

Att verka i en förtroendebransch

Vi vet att försäljning handlar om förtroende. Och ju dyrare, mer komplex och konkurrensutsatt produkt du har, desto större måste ditt förtroendekapital vara. Då behöver både människor och teknik kunna samspela, för att skapa en så logisk kundresa som möjligt. Och framförallt måste de människor som förkroppsligar Protosell sympatisera med våra värderingar fullt ut.

Därför har vi aldrig gjort avkall på övertygelsen om att de människor som arbetar hos oss ÄR företaget. Deras betyg på oss som arbetsgivare väger alltid tyngst. För, tar vi hand om dem, så tar de hand om våra kunder.

 Kort fakta om Protosell

  • Vi är i dagsläget fler än 50 passionerade personer i företaget som brinner för att matcha ihop säljare och köpare.
  • Medelanställningstiden hos oss är 3 år.
  • 84% av våra uppdragsgivare har anlitat oss i fem år eller mer.
  • Vi har AAA-kreditering (högsta ratingen).
  • Vi är ett flerfaldigt Gasellföretag och har även fått utnämningen Årets företagare.
  • Vi har branschkunskap inom flera B2B branscher, ex: IT, revision, juridik, organisationskonsulting, fordon och industri.
  • Vi har ett stort samhällsintresse och vår VD Karolina Wallin Brorsson är representerad i Sydsvenska Industri- och handelskammarens fullmäktige. Hon är även med i Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst, Styrelseakademien Skåne samt Ed-Tech bolaget Study-Bee.
artikel entreprenor
Artikel i tidningen Entreprenör
10 tips: sälj till millenials
Debattinlägg SVD 1072
Debattartikel i Sydsvenska dagbladet
Att äga kommer inte längre att vara lika viktigt.
Debattinlägg SVD 2 1072
Debattartikel i sydsvenska dagbladet
Inför ett rutliknande avdrag