fbpx

Mötesbokning auf deutsch
Expansion i Tyskland?
Vi hjälper er att accelerera försäljningen.

Tyskland är världens fjärde största industrination och en viktig handelspart för svenska företag. Mer än 10 procent av svensk export går till Tyskland. Hur kan vi hjälpa er att sälja på en av Europas viktigaste marknader?

 

Kunskap och samarbeten ökar försäljningen

Vi kan Tyskland. Ta hjälp av oss för att nå din målgrupp och accelerera försäljningen. Förutom att vi har tyskspråkig kompetens för mötesbokning, kan vi guida er i vilka vägar ni bör gå vid direktkommunikation och säljdrivande marknadsföring mot tyska företag. Dessutom är vi partners till Schwedische Handelskammer , vilket innebär att vi har nätverket för att för att främja er expansion och försäljning.  Det betyder att vi introducerar er med rätt språk, rätt kulturell approach och med kännedom om den tyska marknaden. Helt enkelt en kombination av samarbeten och kunskap som ger er de bästa förutsättningarna att driva försäljning och tillväxt.
Hos oss kan ni få hjälp att accelerera försäljningen på varje lokal marknad, genom våra välkvalificerade Sales Representatives med tyska som modersmål. Nykundsbearbetning kan vara tufft när man ska ge sig ut på en okänd marknad. Låt oss med erfarenhet hjälpa dig att få dina drömkunder.

Låt dina säljare göra det dem kan bäst - möta
kunderna. Vi ser till att det händer med:

new_icons_checked

Handplockat team med kulturell och tyskspråkig kompetens.

new_icons_checked_blue

Dedikerade och Personliga Sales Representatives som kan den tyska marknaden.

new_icons_checked_green

Gedigen branschkunskap inom den tyska företagsmarknaden.

new_icons_checked

Vårt partnerskap med Schwedische Handelskammer.

new_icons_checked_blue

Nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.

Läs mer om hur ni accelererar försäljningen