fbpx

Mötesbokning så in i Norden
Är ni lokala på den nordiska marknaden?
Det är vi.

Allt fler företag tenderar att se den nordiska marknaden som en marknad, snarare än fyra separata. Vi håller med. Men det är också viktigt att förstå de olika förutsättningarna. Vi kan den nordiska marknaden. Och kvalificerad mötesbokning.

 

Lokal kultur för internationell försäljning

Vid expansion utanför Sverige är Norden ofta ett förstahandsval. De nordiska länderna är nära. Såväl geografiskt som kulturellt. Visa att ni också är nära genom att möta företag på marknaden med professionell och lokal kännedom – Ta hjälp av oss för att positionera dig som angelägen om din målgrupp. Vi introducerar er med rätt språk, rätt kulturell approach och med kännedom om den lokala marknaden, i varje nordiskt land.
Hos oss får ni hjälp att accelerera försäljningen på varje lokal marknad i Norden. Våra välkvalificerade telemarketing innesäljare och koordinatorer talar lokalt språk och har god kännedom om de lokala marknadernas förutsättningar.  Nykundsbearbetning kan vara tufft när man ska ge sig ut på en okänd marknad. Låt oss med erfarenhet hjälpa dig att driva och accelerera försäljningen mot nordiska företag.

Vi hjälper dina säljare att nå den nordiska marknaden

new_icons_checked

Handplockade team med rätt kulturell och språklig kompetens.

new_icons_checked_blue

Dedikerade och Personliga mötesbokare med marknadskunskap för de nordiska länderna.

new_icons_checked_green

Gedigen branschkunskap inom nordiska företagsmarknaden.

new_icons_checked

Erfarna Sales Representatives med de nordiska språken som modersmål.

new_icons_checked_blue

Nära samarbete mellan era säljare och våra dörröppnare.

Läs mer om hur ni kan accelerera er försäljning

Vi erbjuder såklart samtliga av våra tjänster inom säljdrivande aktiviteter på alla marknader. Och genomför uppdrag både på enstaka marknader och i Norden som helhet. Med oss på ProToSell får ni fördelarna av att våra säljare har kontakt med näringslivet på den lokala marknaden och känner till vad företrädare för näringslivet pratar om. Det gör att våra team alltid kan relatera till både förutsättningar och aktuella ämnen på de marknader de agerar på. Vi bokar inte bara era möten, vi ger er även den bästa starten på en god relation