säljblogg
Carola Sandher

Medarbetar intervju med Carola Sandher

Carola är kvinnan som hittat sin nya passion i livet med att hjälpa företag att accelerera försäljningen. Och att hon gillar tillväxt fattar man när hennes andra stora passion är att lyfta skrot på gymmet 💪

Vad är din yrkesroll? Sales Development Representative

Vad är din primära arbetsuppgift? Hjälpa våra kunder att öka försäljningen genom ökade kundrelation där jag marknadsför min kund till utvalda bolag, och bokar in kundmöten.

Vad gjorde du innan du började på Protosell? Har arbetat på familjeföretag i 10 år med olika tjänster.

Hur ser en vanlig dag ut på Protosell? Springer med lätta steg uppför trappan i trapphuset, öppnar dörren till jobbet och tar ett djupt andetag och känner hur positiv energi fyller min kropp. Det är absolut den känslan man får när man går in här på kontoret. Jag börjar med att prata några ord med min coach, hänger jackan och ställer väskan, sen går jag ut och tar vatten, springer oftast på någon glad kollega på vägen och växlar några ord. Det händer också att man får några kramar på vägen ❤ – älskar mina kollegor. Sen börjar min dag med ett leende på läpparna 😊

Vem är du utanför jobbet? Bor med mina två barn och man i ett hus i Munka-Ljungby. Mina stora intressen är träning som jag försöker göra så mycket jag kan av, är väldigt glad för makeup också så det blir upp tidigt för att hinna lägga en snygg bas innan jobbet. 

Rulla till toppen