google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

Inga är bättre lämpade att berätta om våra
framgångar än kunderna själva...

Vi är enormt stolta över våra uppdragsgivare. Välkommen till en värld där goda relationer ger goda resultat!

”ProToSell har god kunskap
och förståelse för våra kunder
och vårt utbud”

Microsoft

Annika Ferlin, Partnermarknadschef 

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning, seminariesupport och marknadsundersökningar.

Resultat: ”Samarbetet med Protosell har framförallt hjälpt oss i arbetet med att få fler kunder att upptäcka våra molntjänster och vad modern IT innebär. Under förra året bokade Protosell bland annat drygt 1200 möten åt våra partners.”

Varför Protosell: ”Vi har jobbat tillsammans med Protosell under lång tid. Protosell har god kunskap och förståelse för våra kunder och vårt utbud. Sedan gillar jag att Protosell har tydliga processer och bra verktyg där vi kan följa hur arbetet går i realtid.”

Vilka är Microsoft? Microsoft (NASDAQ ”MSFT” @microsoft) är det ledande plattforms- och produktivitetsföretaget för en mobil-först-moln-först-värld, och Microsofts uppgift är att ge varje människa och varje organisation verktygen för att uppnå mer i varje givet ögonblick. Företaget har bland annat utvecklat operativsystemet Microsoft Windows och kontorspaketet Microsoft Office. Företaget har över 100 000 anställda, varav ca 500 i Sverige.

”Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Protosell. Vid den senaste mätningen uppgick ROI till sju gånger pengarna.”

it-hantverkarna, part of Dustin

 Sofia Lundberg, Marknadschef

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning

Resultat: ”Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Protosell. Vid den senaste mätningen uppgick ROI till sju gånger pengarna.”

Varför Protosell: ”Protosell är lyhörda och lätta och samarbeta med. Hela processen – från det att man beställer en tjänst till att man är i mål – går väldigt smidigt.”

Vilka är IT-hantverkarna? IT-Hantverkarna Sverige AB startade sin verksamhet i januari 2004. IT-Hantverkarnas affärsidé ”IT-hjälp för mindre företag till hantverkarpris” innebär att IT-Hantverkarna erbjuder ett basutbud av tjänster och produkter för att lösa de vanligaste IT-frågorna hos mindre företag. IT-Hantverkarna är en rikstäckande kedja och ingår sedan juli 2012 i Dustin-koncernen.

”Tack vare Protosell har vi lyckats
teckna avtal med kunder som vi tidigare försökt få till en affär med.”

Bilia

Robert Bloom, Regiondirektör Skaraborg

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning för försäljning av person- och transportbilar.

Resultat: ”Tack vare Protosell har vi lyckats teckna avtal med kunder som vi tidigare försökt få till en affär med. Protosell har helt klart överträffat de höga förväntningarna vi hade”

Varför Protosell: ”Vi uppskattar att Protosell tar sig tid att verkligen förstå vår verksamhet. Deras professionella förberedelser leder till kvalificerade möten med välinformerade kunder”

Vilka är Bilia? Bilia Skaraborg har fyra fullserviceanläggningar i regionen. Företaget säljer och servar nya person- och transportbilar från bl.a. Volvo, Renault och Dacia. Bilia Skaraborg har även ett brett utbud av begagnade bilar. Visionen är att bli och vara branschens bästa servicebolag, genom att bland annat erbjuda ett enkelt biläggande och hög tillgänglighet

”Protosell är väldigt duktiga, ödmjuka och professionella."

eEducation Albert

Arta Mandegari, Medgrundare av eEducation Albert

eEducation Albert är Göteborgsföretaget som lanserat den virtuella matteläraren Albert. En digital pluggkompis som hjälper elever från sjätte klass till första året i gymnasiet vässa sin matte. Albert används av både privatpersoner men har också kommit att bli en uppskattad ”vikarie” på ett stort antal högstadier i Sverige.

Vi är besjälade av att göra det roligare och enklare att plugga matte. Med Albert har vi skapat en digital och mycket kunnig mattekompis som outtröttligt hjälper ungdomar med att träna på matematik, när och var det passar dem, säger Arta Mandegari, medgrundare av eEducation Albert.

Efter lanseringen av den digitala tjänsten 2016 har Arta Mandegari och medgrundaren Salman Eskandari rest land och rike runt för att presentera Albert på främst högstadieskolor. Rektorer och mattelärare har fått lära känna den nya, smarta mattehjälparen och ett snabbt växande antal skolor har satsar på tjänsten som komplement till övrigt mattestöd. Eftersom eEducation fortfarande är ett nystartat företag har de tagit hjälp med bearbetningen av den svenska skolmarknaden. ProToSell har fått förtroendet att stötta bolaget i marknadsbearbetningen.

Protosell öppnar dörrar för Albert

Sedan 2016 har eEducation Albert gett Protosell i uppdrag att boka möten med utvalda rektorer, lärare och pedagoger i grundskolor och högstadier. Ett verkligt förtroendeuppdrag eftersom lärarnas tid är knapp och kraven på kvalitet är höga.

Eftersom vi är ett nystartat företag med ett banbrytande, pedagogiskt verktyg är det förstås avgörande att vi lyckas vinna skolornas intresse och förtroende. Skolan har höga krav på pedagogiska hjälp- och läromedel. Vår kommunikation med skolvärlden måste ligga på en mycket seriös och professionell nivå. Protosell gör ett jättebra arbete med stödja oss i detta arbete, säger Arta.

Albert i alltfler hem och skolor

Den virtuella läraren Albert bygger på en mattedatabas med en kvarts miljon matematiska problem och kan med hjälp av artificiell intelligens skräddarsy läxhjälp för att öka kunskaperna i matte. Albert erbjuds till både privatpersoner och skolor. eEducations ambition är att Albert i framtiden inte bara ska kunna erbjuda läxhjälp utan även gå in som extralärare som närmast kan täcka upp för matteläraren som blev sjuk. En ”matterobot” som kan ”anställas” som mattelärare på ständig stand-by. Tills det har förverkligats fortsätter Albert att knacka på hos Sveriges skolor för att erbjuda sina tjänster.

Det gäller att veta vad man pratar om när man möter lärare och rektorer och verkligen ha något att komma med. Protosell är väldigt duktiga, ödmjuka och professionella. De gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss nå ut till marknaden och skapa goda relationer med skolorna. Protosell är en viktig part i vår strävan att höja mattekunskaperna hos landets elever. De levererar alltid kvalitet, avslutar Arta Mandegari, medgrundare av eEducation Albert.

”Protosells arbete har gjort att vi nått ut till våra drömkunder”

Autropa

Natalie Ibron, Projektledare på marknadsavdelningen

Vi har jobbat med Protosell för att bjuda in till våra event, och även komma i kontakt med personer som ännu inte känner till våra event. Protosells arbete har gjort att vi nått ut till våra drömkunder, och där fokus legat på att ge kunderna en ”vippad” känsla, med exklusiv förhandsinformation om eventet. Vårt dedikerade team på Protosell är så väl insjungna på våra modeller och kommande lanseringar, att de också kunnat ge kunderna information av den karaktären, och fånga upp intresse för en provkörning av något av våra bilmärken.

"Tack vare samarbetet med Protosell har vi fått en stor mängd nya kunder och tecknat ramavtal i större upphandlingar.”

Altran

Magnus Skebäck, Division director

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning i Sverige och Norge. Bokning av deltagare till seminarier och även analystjänster.

Resultat: ”Vi är väldigt nöjda med resultatet. Tack vare samarbetet med Protosell har vi fått en stor mängd nya kunder och tecknat ramavtal i större upphandlingar.”

Varför Protosell: ”Vi gillar Protosells approach och engagemang. Det känns verkligen att man arbetar tillsammans som partners. Vi har täta avstämningar med teamet och får värdefull feedback som vi kan ta med oss i säljarbetet.”

Vilka är Altran?: Altran är världsledande inom innovation och högteknologisk R&D. Altran är Skandinaviens ledande leverantör av Intranät och samarbetslösningar på Microsoft SharePoint. Med 24 000 medarbetare erbjuder Altran ledande lösningar för framtidens arbetssätt.

”Vi har samarbetat med Protosell i över 10 år och det kommer vi fortsätta med.”

Andréasson PR

Petter Andréasson, VD

Tjänst man köpt av Protosell: Mötesbokning

Resultat: ”Vi har samarbetat med Protosell i över 10 år och det kommer vi fortsätta med.”

Varför Protosell: ”De har givit oss rejält bra och kvalificerade möten som lett fram till konkreta affärer, både små och stora. De har också när vi bett dem om det tagit ett helhetsgrepp om säljprocessen och är ett värdefullt stöd från början till slut. Jag kan absolut rekommendera Protosell som partner.”

Vilka är Andréasson PR? Andréasson Public Relations erbjuder kvalificerade kommunikationstjänster inom marknads-pr, Investor Relations och Public Affairs. Styrkan ligger i ett engagerat och resultatinriktat team som alltid fokuserar på kundernas övergripande kommunikationsstrategi och affärsbehov.

 

Rulla till toppen