google-site-verification=yLp-d8UuJdQSq6J-_GkWiR3QHI20biE6GcrQwpk5IbA

Om Luna
Luna säljer högkvalitativa verktyg, maskiner och andra förnödenheter som behövs för att de flesta verksamheter skall fungera friktionsfritt. Genom marknadens bredaste sortiment av starka varumärken och koncept inom verktyg, maskiner och förnödenheter, samt tillhörande rådgivning och tjänster, gör vi våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Luna finns representerade i egen regi i 8 länder. Vårt sortiment hittar du hos din lokala återförsäljare.

Vad var er utmaning
Vi hade en helt ny kundtjänst med nya medarbetare, vi ville att kundservicen skulle bli mer professionell och fokusera på att skapa ett kundvärde. Vi behövde inspiration utifrån då jag upplevde det som svårt att bedriva internt.

Hur löste Protosell utmaningen 
Efter att ha pratat med vår Business Growth Advisor kring de utmaningar som vi upplevde så blev vi rekommenderade att  testa en skräddarsydd utbildning. Protosell tog fram utbildningen, ”Från kundtjänst till rådgivande försäljning” till oss. Vi uppskattade att vi  fick ta det teoretiska som vi lärde oss och omvandla det till praktik genom övningar som vi genomförde tillsammans, det utmanade oss och gav oss nya perspektiv.

Vad blev resultatet
Vi upplever att vi har fått en mer öppen attityd och är mer positiva kring att driva försäljning istället för att bara svara på frågor. Varje individ tar ett större ansvar själv. Utbildningen har fått oss att inse hur viktigt det är att ta in någon utifrån för att kunna få ett nytt perspektiv detta kommer att göra så att vi når våra mål och blir champions.

Morgan Fasth VD, Luna