fbpx

Jobba hos oss och bli ett av våra pro:s

The heart of the pro:s

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Varje dag. Bra resultat får man av bra medarbetare. Och bra medarbetare får man av engagemang, delaktighet och trivsel. Det låter kanske något skrytsamt, men vi har världens bästa och roligaste medarbetare! Välkommen till ett familjärt team där hjärtlighet och omtanke om varandra är kittet som håller oss samman. Varje dag.

Vi söker nu efter två nya medarbetare som vill joina vårt underbara team. Det är ett omväxlande och spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta för olika uppdragsgivare med starka varumärken beläget i vackra Ängelholms centrum. 

Söker du en flexibel tjänst och vill ständigt lära dig nya saker? Då kanske du passar in vårt underbara team. Din titel blir Tysktalande Sales Representative, en del av ditt spännande arbete blir att bygga upp Protosells varumärke i Tyskland. 

Taler du dansk? Protosell rekryterar nu en dansktalande Sales Development Representative. Söker du en flexibel tjänst och vill ständigt lära dig nya saker? Då kanske du passar in vårt underbara team i Ängelholm. En del av arbetet är att fortsätta bygga vårt varumärke i Danmark.

Varför bli ett pro?

 

 • Underbara kollegor

  Dina kollegor är inte bara drivna Pro:s inom sina kompetensområden. De är också snälla, omtänksamma och roliga. 

 • Ständig utveckling

  Vår spelplan är i ständig förändring. Därför behöver vi också vara i ständig utveckling. Det betyder egentligen bara att vi testar och lär oss nya saker varje dag. Och delar med oss av våra lärdomar. Till både kunder och kollegor.

 • Grymma kunder

  Vill du arbeta med omväxlande projekt och välrenommerade varumärken? Hos oss behöver du inte välja, du får båda två!

 • Omtanke och hjärtlighet

  Omtanke om varandra och en hjärtlig kultur är vår bas. Vi lyfter varandra dagligen. Och stöttar när det behövs.