fbpx

Jobba hos oss och bli ett av våra pro:s

Vi på Protosell är precis som det låter, Pro:s på försäljning!

Vår mission är att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning, genom både digitala och traditionella metoder. Där försäljningen och marknadsföringen går hand i hand

Vi växer och behöver bli fler

Nu söker vi DIG som vill vara med och forma framtidens försäljning för Nordens och Tysklands coolaste bolag, det är både inside sales, gruppchefer och digitala marketing konsulter vi söker.

Skicka ett mail på kb@protosell.se om du är nyfiken på att veta mer!

 

Spela videoklipp
Varför bli ett pro?

Våra Pro:s är det viktigaste vi har! Därför vill vi ge dig hela världen. Innan vi kan plocka ner stjärnorna till dig, ger vi dig allt vi kan!

 

 • Underbara kollegor

  Dina kollegor är inte bara drivna Pro:s inom sina kompetensområden. De är också snälla, omtänksamma och roliga. (Så kom ihåg att ge dem detsamma tillbaks)

 • Ständig utveckling

  Vår spelplan är i ständig förändring. Därför behöver vi också vara i ständig utveckling. Det betyder egentligen bara att vi testar och lär oss nya saker varje dag. Och delar med oss av våra lärdomar. Till både kunder och kollegor.

 • Grymma kunder

  Vill du arbeta med omväxlande projekt och välrenommerade varumärken? Hos oss behöver du inte välja, du får båda två!

 • Omtanke och hjärtlighet

  Omtanke om varandra och en hjärtlig kultur är vår bas. Vi lyfter varandra dagligen. Och stöttar när det behövs.

The heart of the pro:s

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Varje dag. Bra resultat får man av bra medarbetare. Och bra medarbetare får man av engagemang, delaktighet och trivsel.Det låter kanske något skrytsamt, men vi har världens bästa och roligaste medarbetare! Välkommen till ett familjärt team där hjärtlighet och omtanke om varandra är kittet som håller oss samman. Varje dag.