Skicka in raketbränsle i den mellanmänskliga relationen med digital orkestrering

Vi vet att det personliga mötet är mer exklusivt än någonsin. Men vi vet också att dina drömkunder numera lever en stor del av sina liv digitalt – nästan 100 % befolkningen använder sig av digitala kanaler för att utföra arbetsmässiga eller privata ärenden (enligt Svenskarna och Internet 2018). Därför tjänar du på att addera till digital kommunikation till våra tjänster inom mötesbokning eller eventsupport. 

Hos oss måste du inte välja mellan mänskliga relationer och digital kommunikation utan kan navigera i det nya landskapet kring försäljning och kommunikation där den analoga världen samspelar med den digitala.
Du får rådgivning om vilken kanal, metod och omfattning som passar just din verksamhet, och hur du kan öka ROI eller ROMI* genom att låta din digitala marknadsföring få orkestrera det relationsbyggande försäljningsarbetet.

Vilken digital marknadsföring ska jag välja?

Vi har valt att specialisera oss på de viktigaste disciplinerna inom digital marknadsföring

  • Account based marketing 
  • Search
  • Display
  • Social media

Fakta om Digital marknadsföring

Många undrar vad skillnaden mellan search och displayannonsering är. Genom search-annonsering matchas din annons mot specifika sökord som användaren skriver eller numera använder röstassistent för att söka på. Displayannonsering (som även kallas bannerannonsering) ger dig möjlighet att med hjälp av Googles stora nätverk kunna välja vart du vill synas på sajter med relevanta ämneskategorier med en annons i bannerformat. Detta för att inspirera potentiella kunder att intresse för din produkt eller tjänst.
Med Account based marketing, som på svenska kallas kontobaserad försäljning, förutsätts att du vet vilka organisationer som är dina drömkunder. Vidare bygger account based marketing på att du vill synliggöra dig för flera befattningshavare, och mest troligt även påverkare (så kallade influencers). För att vara relevant för din drömkund under hela dennes kundresa behöver du digitalt orkestrera de relationsbyggande aktiviteter som din säljorganisation gör, med pricksäker kommunikation, som gör att ni upplevs närvarande för både beslutsfattare och influencers hos kunder.

LinkedIn kampanj

kr 4995 Exklusive annonskostnad*
  • Uppstart
  • Rådgivning kring annonstyp och mål
  • Kampanjuppsättning och optimering
  • Uppföljning och rapport
Just nu

Om kampanjen: Vi har en gemensam uppstart där du berättar om ditt företag och dina förväntningar på kampanjen. Du bestämmer själv din målgrupp och tar fram ditt budskap. Vi hjälper dig sedan att skapa och optimera kampanjen på bästa sätt för att du ska nå dina mål. När kampanjen är slut så  tar vi fram en slutrapport och går igenom resultatet med dig.

Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6 2019

*Du bestämmer själv din annonskostnad och denna kostnaden dras från ditt kreditkort.

Vill du också skapa fantastiska kundupplevelser? Få kostnadsfri rådgivning här