BRANSCHER

Det kan ibland vara viktigt att jämnföra olika branscher och hur vi arbetar där. Här nedan hittar ni några olika exempel.

IT

IT-industrin har under en tid mött spännande utmaningar i att transformera sitt sätt att sälja och paketera affären. Vi är glada över att vi framgångsrikt får vara en del av den processen, och hjälpa till att lyckas med försäljningen.

Vi har haft förmånen att hjälpa företag inom IT-branschen sedan 2004, och har team som arbetar dedikerat för flera av marknadsledarna inom IT-industrin, och som förstår skillnaden mellan att kommunicera produkt och tjänst.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa både tillverkare, distributörer och återförsäljare/IT-konsultbolag. Vi är övertygande om att mixen av uppdragsgivare gör att vi ännu bättre kan förstå hur lokala förutsättningarna spelar roll.

 

Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa mig

Läs om våra referenser

KONSULTBRANSCHEN

De flesta konsultbolag, bygger sin säljprocess på relationsförsäljning. Vår unicitet bygger till stor del på vår stora kunskap av att stödja relationsförsäljning, där det personliga mötet oftast är en förutsättning för att försäljningsprocessen skall kunna utvecklas.

Vi har dokumenterat god erfarenhet av att hjälpa verksamheter inom revisionsbranschen, managementkonsulter, rekryteringsföretag, advokatbyråer och reklam- och PR-byråer för att nämna några exempel.

Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa mig, klicka här

Läs mer om kvalificerade kundbesök och seminariesupport

Så ökade vår kund sin försäljning med ProToSell

AUTOMOTIVE

Digitaliseringen ställer nya krav på hur vi arbetar med försäljning, men det personliga mötet är fortfarande avgörande. Vi har stor erfarenhet att identifiera affärsmöjligheter för personbilar, transportfordon, finansiell samt operativ leasing. Vi vet hur viktigt det är att komma i kontakt med rätt befattningshavare, och arbetar gärna flexibelt kring om prospekten vill ses på sitt kontor, eller i bilhallen.

Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa mig

Så ökade Bilia sin försäljning med ProToSell

FINANS - OUTSOURCING

Oavsett om ni behöver hjälp att identifiera kunder som har behov av kapital för att kunna utveckla sin verksamhet, eller om ni säljer outsourcing av ekonomifunktioner – så har vi kompetens och erfarenhet.

Vi vet vikten av att ha ett starkt erbjudande, och tydligt differentiera er från mängden givet den hårda konkurrens som finns.

Jag vill veta mer om hur ni kan hjälpa mig

GROSSISTER

För att kunna bedriva en framgångsrik handel av varor och kringtjänster, krävs en effektiv och strukturerad säljorganisation.

Vi hjälper flera ledande grossistverksamheter att etablera relation med potentiella kunder, och utveckla relationen med befintliga kunder – oftast genom inbokade kundbesök och seminarier eller event.

BYGG, FACILITY OCH RECYCLING

Många verksamheter inom bygg- och anläggningsindustrin har på senare år upptäckt vilken stor potential som finns i att arbeta strukturerat och offensivt med försäljningen.

Här följer några exempel på verksamheter som vi stödjer:

  • Avfallshanteringsbolag som erbjuder avfallshantering och utbildning
  • Prospektering och kundbearbetning för bolag inom uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner
  • Grossistföretag inom bygg- och fastighetsbranschen

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Skicka oss ett mail eller ring oss direkt så får du direkt svar hur vi kan hjälpa just ert företag.

( VÄXEL 0431- 45 58 00