Augusti….

…är en slags brytpunkt, en chans till nystart och löften om kommande möjligheter. Det kan vara en bra tid nu att fundera över vad du vill åstadkomma under hösten, och vad som krävs för att nå dina affärsmässiga mål.

Vi har samlat fem essentiella tips för att kickstarta höstsäsongen: Boost your business and strive for the highest place with ProToSell

  1. Vilken är din sanna drivkraft och passion i ditt arbete? Gör övningen att formulera meningen med ditt arbete, och vad i dina arbetsuppgifter som fyller dig med passion. Din sanna passion visar sig genom att din entusiasm för ämnet eller uppgiften är ihållande, och inte klingar av efter några veckor eller månader. Och på samma sätt som bilen behöver bränsle för att köra behöver du professionellt sådant som driver dig och ger dig energi. Dessa drivkrafter skiljer sig från person till person. Oavsett vilka just dina drivkrafter är, är det viktigt att du är medveten om dessa. De påverkar hur du trivs bådfe privat och på jobbet. När du blir medveten om vilka dina drivkrafter är får du också information om vilka delar ditt jobb bör innehålla för att du ska få utlopp för din fulla potential.Genom att plocka fram din inre drivkraft, så blir du både mer produktiv och trovärdig mot din omgivning. Alla vill arbeta kring människor som genuint gillar vad de gör.
  2. Tanka inspiration. För att kunna ge av dig själv måste du tanka på energi och inspiration. Gräv i branschnyheter, anmäl dig till intressanta event. Planera in jobbrelaterade saker som du kan längta efter.
  3. Utmana dina målsättningar. Hur väl stämmer dina mätetal med visionen? Prova att utmana hur du mäter dig själv (och ditt team om du är beslutsfattare). Se till att göra målsättningen mätbar och konkret – och skriv ner den. Många har föreställningen att målen behöver dokumenteras i högtravande presentationer, men viktigast är att det faktiskt blir formulerat i ett dokument. Och du….det du skriver blir mer verkligt. Läs en artikel här om hur du kan använda KPI:er för att implementera din strategi.
  4. Skapa deadlines och datum för att fira framgångar. För att skapa det optimala engagemanget och motivationen är en tydlig tidsram essentiell. Kanske behöver du formulera delmål att jobba mot under resans gång? Läs även den här artikeln om hur du kan jobba med strategiska deadlines.
  5. Sätt på skön musik. Att lyssna på musik väcker positiva känslor och minskar stresshormonet kortisol. Här har du den ultimata spellistan som taggar igång hösten.

Nu kör vi!

Gillade du detta inlägget? Dä skall du även läsa Bygg försäljningsframgångar med Minecraft

Eller läs inlägget Tystnad lämnar inga digitala spår