Header hem
blidbilden
ikonerna 1 e1576765670463

 

 

 VARFÖR BILEASY?
Trots bilsektorns århundrade av banbrytande innovation, har evolutionen kring bilägande och kundupplevelsen stått stilla. Tills nu.
Bileasy adderar värde genom att placera sig i transaktionskedjan mellan köpare och säljare, och förmedlar kontakt mellan intressanta köpare och de bästa företagen explicit inom det som rör bilen.

 

 RETAGSFÖRSÄLJNING
Bileasy adderar värde genom att placera sig i transaktionskedjan mellan köpare och säljare, och förmedlar kontakt mellan intressanta  köpare och de bästa företagen explicit inom det som rör bilen. 

Hur kunden vill hantera sin fordonspark har förändrats, maktbalansen inom bilbranschen likaså. Dels gör bilpooler, delningstjänster och elektrifiering sitt intåg samtidigt som både bilhandel och kringtjänster blir mer och mer digitala.


 FLEET TRADING
Våra kunder är viktiga för vår framgång och gör det därför till vårt mål att hantera varje order med respekt, professionell kompetens och rättvisa, och vi gör allt online för att erbjuda enkla men dynamiska lösningar. Vi analyserar aktuella marknadstrender för att ge ett erbjudande som passar din situation. Vi säljer bilar till alla hörn av världen. Eftersom vi i första hand hanterar stora volymorder kan en enda försändelse innehålla hundratals fordon.

 

 OM OSS

Bileasy inspirerades av kärlek till bilar och passion för bilindustrin. Vi säljer och förmedlar nya och begagnade bilar till återförsäljare och mäklare i hela Världen. Vi förstår utmaningarna inom den här sektorn, vad målkunden förväntar sig och hur man hanterar dess krav. 

5snabba 2

KONTAKTA OSS

 

5snabba 2
Rulla till toppen