fbpx
HEM

Gör karriär på Protosell

Det ska vara roligt att gå till jobbet. Varje dag. Bra resultat får man av bra medarbetare. Och bra medarbetare får man av engagemang, delaktighet och trivsel. Det låter kanske något skrytsamt, men vi har världens bästa och roligaste medarbetare! Välkommen till ett familjärt team där hjärtlighet och omtanke om varandra är kittet som håller oss samman. Varje dag.

Vi är alltid intresserade av talanger. Hör av dig idag.

Varför bli ett Pro?

 

 • Underbara kollegor

  Dina kollegor är inte bara drivna Pro:s inom sina kompetensområden. De är också snälla, omtänksamma och roliga att arbeta med. 

 • Ständig utveckling

  Vår spelplan är i ständig förändring. Därför behöver vi också vara i ständig utveckling. Det betyder egentligen bara att vi testar och lär oss nya saker varje dag. Och delar med oss av våra lärdomar. Till både kunder och kollegor.

 • Grymma kunder

  Vill du arbeta med omväxlande projekt och välrenommerade varumärken? Hos oss behöver du inte välja mellan dem, du får båda två!

 • Omtanke och hjärtlighet

  Omtanke om varandra och en hjärtlig kultur är vår bas här på Protosell. Vi lyfter varandra dagligen. Och stöttar när det behövs.

Med våra 20 års erfarenhet av att hjälpa andra företag och organisationer att accelerera sin försäljningen, har Protosell intagit en central roll på marknaden. Där vi har hjälpt till med kundernas utveckling av sin säljdrivande dialog. Där det digitala och det mellanmänskliga samverkar tillsammans för att nå både resultat och långsiktighet.

Vi arbetar både på den svenska och internationella marknaden. Hos oss finns nu cirka 50 medarbetare med språkliga och kulturella kompetenser utöver det vanliga. Vi genomför dagligen framgångsrika mötesbokningar och leadgenererings arbeten i bland annat Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Helt enkelt: Vi på Protosell hjälper våra kunder med taktik och genomförande för att accelerera försäljningen.

När man i  en verksamheten kan fokusera på att bygga relationer och utveckla affärer med rätt organisationer sker något magiskt. En magi som kallas tillväxt. Dessutom en mätbar tillväxt som ger våra kunder en genomsnittlig ROI på 14 x investeringen. Läs gärna om några av alla våra kunder för att få veta vilket företag som uppmätte resultat med vår tjänst.