säljblogg

Affärsutvecklingsess börjar i Protosell för att hjälpa till att accelerera verksamheten

Joachim Svensson är västkustaren som fostrats genom idrotten till toppositioner inom näringslivet, och som säger sig ha mamma att tacka för sina framgångar. Joakim har haft roller VD, försäljnings- och affärsutvecklingschef, i bolag som Aventus, Poolia-koncernen och Wise Group. I dessa bistra tider är vi glada att kunna presentera en god nyhet! Idag går Joachim Svensson ombord, en erfaren affärsutvecklare som kommer ansvara för vår erbjudandeutveckling, och även arbeta med försäljning. Mer än någonsin kommer företag behöva bibehålla sin marknadsdialog och försäljning för att trygga framdriften. Vi på Protosell är fast beslutna om att bidra till företagens överlevnad. Här kommer Joachim rakt in i hetluften till ett viktigt uppdrag. Nu startar Joachim sin resa i Protosell med att arbeta med sin passion: försäljning och kundutveckling, och blir även ansvarig för det strategiska arbetet med Protosells tjänsteutveckling.
”Känslan att nu få bli en del av Protosell, ett bolag som nyfiket och kreativt söker efter nya sätt att skapa lönsamhet för sina kunder känns givetvis otroligt inspirerande. Känslan jag fått i de möten vi haft har varit fyllda av innovationstänk, framtidstro och en härlig vilja lyfta verksamheten till nya höjder. För mig som ser mig själv som en kreativ affärsutvecklare/affärsskapare blev detta en resa för bra att tacka nej till”, säger Joachim om sin start i Protosell.
Protosell har sedan starten 1999 har arbetat med att hjälpa företag med starka och bärkraftiga affärsidéer att förverkliga sin potential genom att operationella tjänster för att driva sälj och tillväxt. Affärsidén växte fram ur att under många år ha sett fantastiska företag med stark innovationskraft och en reell önskan om att tillföra hållbara värden, inte nå hela vägen fram. Ofta på grund av en bristande insikt om hur en stark försäljningskultur bygger lönsam och långsiktig överlevnad. Det ville man ändra på.
”Att laguppställningen förstärks av Joachim kommer ha instrumentell betydelse för utvecklingen i Protosell, där Joachim, tillsammans med försäljningsarbetet, också kommer ansvara för tjänsteutvecklingen i en spännande företagsgrupp”, säger Adnan Krso, vVD på Protosell.
Joachim börjar i Protosell den 16 mars. Adnan Krso, vVD, adnan.krso@protosell.se 0720 64 21 16 Joachim Svensson, Business development manager, joachim.svensson@protosell.se
Rulla till toppen